Virtuvės Peiliai Ir Priedai

Velaze Peilis Rinkiniai 8 Gabalas Nerūdijančio Plieno Virtuvės Rinkinys su Drožtukas ir Verpimo Blokas - Medienos Spalva

Rating
€47.09 €34.84





Velaze - Skanus Gyvenimas, Gurmanų namuose

Paruošti maistą savo šeimai kasdien, Velaze visada bus su jumis !Mes turime itchen indai tokių kaip puodai, peiliai, salotų dubenys, kavos aparatai, bulvytės fri, krepšiai, ledo kibirai ir pan., Mūsų multi-talpa virtuvės šiukšliadėžės padaryti jūsų virtuvę daugiau švari ir tvarkinga.aukštos kokybės nerūdijančio plieno, tvirtas, gražus ir praktiškas,elegancija ir virtuvės atlikti skanus gyvenimas.

8 GABALAS PEILIŲ RINKINIAI, Įskaitant 2,5 mm, žirklių, 3.5" (2,0 mm), skutimo peilis, 5" (2,0 mm) naudingumas peilis, 6.5" (2,5 mm) skeltuvas peilis, 8" (2,5 mm) chef peilis, 8" (2,5 mm) duonos peilis, 8" nemokamai peilis drožtukas ir verpimo blokas.

GARANTUOJA AUKŠTĄ KOKYBĘ IR SVEIKĄ MEDŽIAGOS - Visi peiliai pagaminti iš 3cr13 nerūdijančio plieno, aštrus ir patvarus, skirtas kasdieniam naudojimui; Su nerūdijančio plieno spalvos, padengtas tuščiavidurės rankenos, verpimo akrilo stovėti ir 2.7 mm plieno pagrindo.

PUIKUS VIRTUVĖS PARTNERIŲ - Ergonomiška, lengvai sugriebti neslidus, tuščiaviduriai rankena, puikus svorio ir pusiausvyros, šie aukštos kokybės poliruoto nerūdijančio plieno peiliai leidžia jums pasiekti profesionalių rezultatų kaskart.

Nedvejokite - Užbaigti savo virtuvę su šio 8 gabalas peilis nustatyti, esminė to, kad kiekvienuose namuose.Šis pagrindinis rinkinys taip pat ateina su spalva karton. pakuotėje, todėl tai ideali dovana kiekvienam kulinarijos entuziastas.

PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ PASLAUGAS PO PARDAVIMO - Į aprašymo puslapį, kuriame išsamus gaminio dydis informacijos, jokių skundų ar problema su mūsų produktus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, profesionali komanda padės išspręsti problemas už jus.

Ačiū, modernus dizainas ir specialiai jiems suprojektuoti ir patogus rankenos, tai aukštos kokybės peilis blokas Velaze yra ideali šiuolaikinė virtuvė.Pagamintas iš nerūdijančio plieno 1 cleaver, L 30 x W 7.5 cm, 6.5 ", 2,5 mm 1 šefo peilis, L 33 x W 4 cm, 8 ", 2,5 mm, 1 duonos peilis, L 33 x W 3 cm, 8 ", 2,5 mm 1 naudingumas peilis, L 23 x W, 2 cm, 5 ", 2 mm, 1 skutimo peilis, 20 L x W, 2 cm, 3.5 ", 2 mm, 1 virtuvės žirklės, L 8,5 x W 7.5 cm, 2,5 mm 1 galandimo plieno, L 30 x W, 2 cm, 8 ", 2,5 mm, 1 peilis blokas, pasukti, Oslash 15 cm Velaze 8pcs Nerūdijančio Plieno Virtuvės Peilių Rinkiniai

Prekės Velaze stovi už prekės kokybę ir aukštos kokybės apdailos šis peilis nustatyti, yra tvirtas, lankstus, rūgščiai atsparūs ir ilgaamžiai.8-piece Set sudaro cleaver, a šefo peilis, duonos peilis, komunalinių paslaugų peilis, skutimo peiliu ir virtuvės žirklės, todėl, kad jūs galite sumažinti daržovių, vaisių, mėsos ir duonos, ir kt.nuovargis-nemokamai; be to, nustatyti, taip pat yra įrengta su galandimo plieno peilių galandimo, ir pasukti akrilo blokas su plieno bazė užtikrina stabilią saugojimo peiliai.Ar virėja, pradedantysis ar kepimo gerbėjų, šį apgyvendintose peilį blokas yra visiškai pirmasis pasirinkimas.

Pagamintas iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno - stsys staigesnis daug ilgiau nei pigiau knivesJust darbą pjaustymas, dicing, pjovimo ir drožyba įvairių sudedamųjų dalių, įskaitant vaisių, daržovių, mėsos, paukštienos, žuvies, duonos, pyrago, sūrio ir dar daugiau!Puikiai tinka kasdieniniam maisto ruošimui, taip pat kaip virželis mėgėjas gurmaniški patiekalai; šis rinkinys bus niekada būti iš veiksmų!

Tai 8 dalių rinkinys rankenos dažniausiai naudojami pjovimo ir kapojimo reikalavimus bet kurioje virtuvėje.Su mėsos cleaver, skutimo peilis, šefo peilis, duonos peilis ir naudingumas peilis savo žinioje, galėsite parengti sudedamosios dalys greitai ir lengvai.Atitikimo pora virtuvės žirklės padeda su daug užduočių ir galandimo lazdele galima išlaikyti jūsų aštrių briaunų.

Velaze aštrūs nerūdijančio plieno peiliukai gabalas per maisto lengvai optimalų pjovimo veiksmų išsaugant ryškumą naudojimo po naudojimo.Gražiai paruošta ergonomiška minkšta rankena rankenos, kad šį rinkinį labai patogu naudoti, ir leidžia jums pasiekti saugiai, tvirtai laikykite.

  • Sertifikavimo: CE / ES, MPT, EEB, LFGB, SGS, CIQ
  • Prekės Pavadinimas: MALACASA
  • Metalo Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Peilis Rinkiniai
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Modelio Numeris: VLZ-KN-002
  • Pakuotė: Aštuonių dalių Komplektas
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

  • Author: The Louis 12
  • Date: 2021-04-15
  • Perfect! Swivel tray quite heavy with an aluminum part. The cases are thick and transparent plastic. Good quality. To see the use but seems robust. Delivery in 7 days.
  • 5/5