2021 SHIKRA Dviratį nuo balnelio iškyšos 3D Aliuminio Lydinio Didelio Stiprumo MTB Kelių Dviračio Sėdynė Po Vamzdis Kalnų Dviračių Dalis 27.2/31.6 mm 400mm

Dropshipping Paslaugos

1.Mes galime įvykdyti užsakymą per CSV &CRV*XLS lapo ir tt 2.Mes galime priimti Paypal ,Payoneer ar Alipay mokėjimų mokėjimo 3.Galime siųsti produktą klientui tiesiogiai :ne sąskaitą faktūrą,ne kainą,nėra reklaminė medžiaga 4.Greitas pristatymas per 24-48 Valandas ir Profesinės paslaugos 5.Mes galime pasiūlyti Dulcevitae.lt Standartinis Pristatymas ar kitų laivybos būdas 6.mes galime pasiūlyti pigiau ir geros kokybės produktų, yra ne tik mano parduotuvė

Didmeninės Prekybos Paslaugos

Mes sutelkti dėmesį į gamybos, vystymo ir pardavimo dviračių dalys.Mes laikomės principas, "Reputacijos pirma, Kokybės Aukščiausiasis".Jei norite tinkinti savo logotipu (pakuotėje) arba padaryti didmeninė tvarka.Prašome susisiekti su mumis.Mes ieškome ilgalaikius santykius su jumis, ypač dviračių parduotuvę ir dviračių grupės.Mes mylime lauko sporto ir dviračių.Prašome prisijungti prie mūsų!

Savybės

🔥1. Sėdynės vamzdis yra valdovas reguliuoti aukštį ir įranga yra specifinė. 🔥2. Jis yra pagamintas iš aliuminio lydinio, su aukštos kietumas ir atsparumas korozijai. 🔥3. Posvyrio Kampą pagalvėlė gali būti pakoreguoti, be polių, kuris yra patogus ir saugus. 🔥4. Tinka dauguma kelių dviračiai, fiksuotos pavaros dviračiai, kalnų dviračiai, kalnų dviračiai, kelio dviračiai. 🔥5. Kiekvieno tipo sėdynės vamzdis turi apatinės ribos įrengimo, siekiant užtikrinti, kad dalis žemiau saugos linijos įrengimo yra visiškai įterpiamas į frame sėdynės vamzdis, siekiant užtikrinti, jojimo saugos!

Produkto Aprašymas:

Gamintojas: SHIKRA Produkto pavadinimas: Dviračiu nuo balnelio iškyšos Medžiaga: 6061-T6 Aliuminio Lydinio Spalva: Titano, Juoda, Raudona Ilgis: 400mm Dydis: 27.2*400mm,31.6*400mm Svoris: 27.2 mm: apie 229g, 31.6 mm: apie 280g Tinka: Road Bike, Kalnų Dviračių Pakuotės Turinys: 1 x Dviratis nuo balnelio iškyšos Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.

Grąžinimo & Grįžti

Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors problemų su savo paketą prieš atidarydami ginčų.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą.Mes stengiamės išspręsti problemą reasonableway iki tol, kol kiekvienas klientas yra patenkintas.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimas yra vertingiausias dalykas, kurio mes siekiame.jei nieko netikėto neįvyks, mes esame visada pasiruošę jums padėti andsolve jai labiausiai priimtiną sprendimų.Jūs taip pat dauguma kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu, visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas, mes padarysime viską, kad bringyou linksmas pirkinių patirties su mumis.Kai esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums aFIVE-STAR Teigiamų atsiliepimų.Tai isour varomoji jėga, ir ji taip pat gali helpother klientams sužinoti mūsų produktus ir paslaugas išsamiau.Dėkojame už jūsų paramą.

  • Produkto Pavadinimas: Dviračių Nuo Balnelio Iškyšos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Svoris: 27.2mm
  • Prekės Pavadinimas: SWTXO, Shikra
  • Skersmuo: 30.9 - 32.0 mm
  • Medžiaga: Aliuminio
  • dydis: 27.2mm/31.6mm *380mm
  • Ilgis (mm): 250 - 400mm
  • Spalva: Titano, juoda, Raudona