lizdo

3W/7V Saulės Vandens Fontano Siurblys Spalvinga LED Žibintai, Plūduriuojantis Sodo Fontano Siurblys Baseinai, Tvenkinys, Vejos Dekoras

Rating
€25.22 €14.12





3W/7V Saulės Vandens Fontano Siurblys Spalvinga LED Žibintai, Plūduriuojantis Sodo Fontano Siurblys Baseinai, Tvenkinys, Vejos Dekoras

Funkcijos: 1. Sandėliavimo Elektros energijos, Ilgam Apšvietimo Laikas: Nauja patobulinta versija, saulės fontanas.Kai saulė yra pilna, tai purškalai vandens stipriau nei bet kuris kitas fontanas rinkoje.Ji turi įmontuotą aukštos kokybės polimero ličio baterija su energijos saugojimo funkcija.Vanduo gali būti purškiamas ant drumstas dienų.Naktį, LED šviesos, vandens purškimo gali nepertraukiamai veikti 5 valandas, kai baterijos yra visiškai įkrautos.

2. Sodo Baseinas Apdaila: Spalvinga LED žibintai, su 6 LED apšvietimą, kai šviesos aptikimo naktį ateina, yra trijų spalvų (raudonos, žalios ir mėlynos spalvos) šviesą, todėl sodas ir baseinas naktį daugiau spalvingas.Saulės paukščio lizdą fontanas gali būti valdomi automatiškai, pagal tiesioginių saulės spindulių vos 3 sekundes.Ji turi įmontuotą aukštos kokybės polimero ličio baterija.Purškimo aukštis yra didesnis nei 60cm nepriklausomai nuo to, debesuota ar giedra.Jis gali dirbti už 5 valandų be elektros ar baterijų.

3. 7 Purškimo Būdais: Su 7 skirtingų tipų purkštukų galvutes pritvirtinti, jūs galite gauti įvairių vandens forma ir aukštis įvairių vandens modelius.Paprastas montavimas, jokių vielos vietą, jokių kamščių, ir papildomi būtini, atitinkamai reikia.Saulės energija varomas, nėra akumuliatoriaus, ar elektros energijos reikia, jis veikia automatiškai, po saulės, didelio efektyvumo, aplinkos apsaugos.

4. Nauja Patobulinta Technologija: saulės energijos saugojimo fontanas yra kraštovaizdžio fontanas įrenginį, kuris naudoja saulės kolektorių baterijos ir siurblys vandens.Šis produktas naudojamas didelio efektyvumo saulės kolektorių ir naujo tipo brushless vandens siurblys, kuris turi privalumų, greitas paleidimas, didelio efektyvumo, ir stiprus stabilumo.Ji ir toliau siūlo vandens gėlės savo sode ir terasoje.Tiesiog, valymas ir priežiūra.

5. Anti-susidūrimo Baras Dizainas: produktas yra įrengta keturių anti-susidūrimo barų, kurie gali būti naudojami siekiant nustatyti padėtį fontanas ir užkirsti kelią fontanas yra prapūsti iš krašto, baseinas ir sukelia vandens perpildymo.

6. Konfigūruoti Vandens Trūkumo Apsaugos Funkcija (Vandens Lygio Monitoringo): Built-in vandens lygio stebėjimo funkcija, ji gali automatiškai sustabdyti darbo, kai yra vandens trūkumas, ir pradėti iš karto po to, pridedant vandens nepaleidžiant ir aktyvinimo.Paprasta operacija apsaugo nuo vandens siurblys iš tuščiosios eigos ir sumažina tarnavimo vandens siurblys.

7. Naujas Saulės Fontanas Du Darbo Režimai: Dieną režimu, kai šviesas išjungti, ir purškimo vanduo; naktinis režimas, kai šviesos yra, purškiamo vandens.Šio naujo tipo saulės siurblys fontanas yra labai tinka paukščių vonios, žuvų tankai, nedideli tvenkiniai, baseinai, sodai, terasos, veja, ir deguonies apytaką.Jis gali būti naudojamas kaip fontanas purškiamo vandens per dieną, ir gali būti naudojamas kaip fontanas apdailos kraštovaizdžio šviesos naktį, todėl jums dar daugiau džiaugsmo.

Techniniai duomenys:

Saulės skydelis įtampa: 7V

Saulės skydelis, galia: 3W

Maks. srautas siurblys: 180L/h

Į viršų pakelti: 1.2 m

Maksimalus purškimo aukštis: 60-80cm

Tarnavimo laikas: ≥10000Hours

Spalva: juoda

Medžiaga: ABS ir PC

Atsparus vandeniui klasė: IP68

Pakuotės dydis: apie. 17*16.5*5cm/6.69*6.50*1.97 colių

Pakuotės svoris: Apytiksl. 380g

Pakavimo Sąrašas:

*Saulės Skydelis su Siurblio

7*Antgalis

1*Antgalis Bazės

4*Anti-susidūrimo Baras

1*Vartotojo Instrukcija(Anglų Kalba)

Pastaba:

1. Šis produktas yra paprasta naudoti.Pasirinkti saulėtoje sodo baseinai, plaukimo baseinai ir kt., nuplėšti apsauginę plėvelę ant saulės kolektorių, aktyvinti produktą nuo saulės ir įdėti jį į vandens, produktas gali būti įjungtas, o siurblys veiks, kai saulė yra visas per dieną galią teikia saulės energijos, o likę baterijos yra saugoma vidinio akumuliatoriaus.Kai saulė yra silpnas, produktas bus automatiškai perjungti į baterijos energijos, siekiant užtikrinti normalų vandens siurblys.

2. Šis produktas turi funkcijas, tokias kaip vandens trūkumo apsaugos, veiksmingai pailginti tarnavimo siurblio.Jei pastebėsite, kad siurblys nustoja veikti ir naudojimo metu, prašome patikrinti, ar siurblio trūksta vandens, arba patikrinkite, ar vandens įleidimo siurblys yra blokuojamas pašalinių objektų, prašome jį valyti laiko, ir jis gali dirbti normaliai.Atkreipkite dėmesį, kad, reguliariai valyti šiukšles ir nešvarumus nuo saulės baterijomis.

3. Saugo paviršių, saulės skydelis švarus.Nenaudokite saulės siurblys fontanas purvinas arba ėsdinančios vandens.Pakeisti vandenį dažnai, siekiant išvengti purvo trukdyti siurblys.

4. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

  • Modelio Numeris: Saulės Fontanas
  • Medžiaga: Kita, ABS ir PC
  • Parama: Drop Laivyba/ Didmeninės
  • Tipas: Saulės Fontanas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Maks. srautas siurblys: 180L/h
  • Tarnavimo laikas: ≥10000Hours
  • Didmeninė: Taip
  • Maksimalus purškimo aukštis: 60-80cm
  • Top liftas: 1.2 m
  • Saulės skydelis, elektra: 3W
  • Atsparus Vandeniui Klasė: IP68
  • Saulės skydelis įtampa: 7V
  • Funkcija: 7 rūšių vandens formų