Aprašymas;

Pranešimo:mes savo cosplay gamyklos ir pateikti didmeninė kaina prekybos,Mes turime dešimties metų patirtį mados cosplay dizainas.Mes galime beveik užsakymą pagaminti bet kokio kostiumo bet kokio dydžio, spalvos ir stilius.Gera produkto kokybė, mažesnės kainos.Pagal užsakymą Pagaminti yra ne problema,kai jūs pasirenkate Vieną Dydis Galimybe,prašome pateikti savo Matavimo dydis.

Įtraukta:kailis galiu parduoti atskirus gabalus,pvz.: Diržas ar Kailio ir kt.jei jums reikia ,SUSISIEKITE su MUMIS.jei jums nereikia gauti cosplay drabužius turėsite savo parduotuvėje, galite susisiekti su mumis ir pateikti išsamias nuotraukas ir pavadinimas characteres , mes taip pat padaryti ir duoti mažą kainą.SUSISIEKITE su MUMIS,ačiū!

Standartinio dydžio;

Prekės Matavimas gali šiek tiek skirtis.Spalvų rodoma gali šiek tiek skirtis dėl apšvietimo efektų studijoje.Sąrašo elementai yra JAV.UK AS dydis,Nr. Azijos dydis.Siekiant užtikrinti, kad jūsų geriausiai tiktų, prašome atidžiai patikrinkite dydį info prieš užsakymą;

Pagal Užsakymą;

Svarbu:Prašome pateikti šiuos matavimo mums artimiausiu metu, kai jūs laimėti aukcione(nukopijuoti šią diagramą ir išsiųsti ją mums), Prašome pateikti mums teisingą matavimai ir mūsų siuvėja, liks apie 3-5cm vietos pagal kostiumų stilių.Už gatavi matavimai,priėmimo laikas yra apie 7-10days.Per užimtas sezono,arba sudėtingi kostiumai,arba kai unpredicated įvykius(pvz., iš žaliavos),priėmimo laikas yra daug ilgesnis, nei įprastai.

Laivybos;

1. GALIU LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus Kiniją) 2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo. 3. Jei jums skubiai reikia,prašome mums sumokėti Paprastai, mes išsiųsti elementą DHL.Epacket.AVS.kt.kaina yra apie 7-10 dienų . (jei norite pakeisti pristatymo adresą,prašome SUSISIEKTI su MUMIS ) 4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome SUSISIEKTI su MUMIS .Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžti/Grąžinamoji Išmoka;

Prekės Negavo SUSISIEKITE su MUMIS, jei punktas netaikomas atvyksta per 30 dienų.Mes patikrinti su post office ir išsiųsti trūkstamą elementą.Pažeista Prekės Prašome SUSISIEKTI su MUMIS, jei prekė yra pažeista, kai atvyko.Atsiųskite mums el. laišką su nuotrauka, yra naudinga.Mes siūlome sprendimus tokiais atvejais.Visiškai grąžinti pinigus ar pakeisti bus garantuotas.Ne taip, kaip tikėtasi SUSISIEKITE su MUMIS, jei elementas yra ne taip, kaip tikėtasi.Pridėkite foto ir aprašymas, jei tai įmanoma.Mes su jumis dirbs dėl sprendimo.Grįžti grąžinti Prašome SUSISIEKTI su MUMIS, jei norite grįžti elementą.Mes priimame grįžti grąžinti per 30 dienų po prekės gavimo.

Atsiliepimus;

Mes išlaikyti aukštus kompetencijos Penkių Žvaigždučių ir stengtis, 100% klientų pasitenkinimo!Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Apie Mus;

mes savo cosplay gamyklos ir pateikti didmeninė kaina prekybos,Mes turime dešimties metų patirtį mados cosplay dizainas.Mes galime beveik užsakymą pagaminti bet kokio kostiumo bet kokio dydžio, spalvos ir stilius.Gera produkto kokybė, mažesnės kainos.Ten gali būti šiek tiek užtrukti, klientų aptarnavimo tyrimus, kaip mūsų klientų aptarnavimo įsikūrusi Hong Kong (GMT +8) ir mūsų verslo valandos: nuo pirmadienio iki šeštadienio (09:00-22:00).Mes paprastai atsakyti per 24 valandas.

  • Šaltinio Tipas: Filmų ir TV
  • Medžiaga: Oda
  • Simbolių: Rick Daltono
  • Sudedamosios dalys: į viršų
  • Specialios Paskirties: kostiumai
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Lytis: Unisex
  • Elemento Tipas: Topai