Patarimai: neseniai atsirado daug žmonių, naudojant programinę įrangą, kopiją parduotuvė kūdikių, mes bus skundų, galų gale, mūsų parduotuvės pavadinimas"Shenzhen Heng šaltinio elektroninės Komercijos", į Wang,"Huntington šaltinis Elektroninių" iš Taobao tik šį vieną, nėra parduotuvių, siekiant išvengti nuostolių, prašome atidžiai nustatyti, kad nebūtų apgauti!

Sveiki atvykę į proteguoti

Per 888 juanių nemokamas pristatymas su Express Yuantong ir kitų kurjerių 900 juanių Nemokamas Pristatymas

(SF, išskyrus, jei turite klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, Ačiū!

Nes mes dirbame elektroninių komponentų veislė labai daug, ne po vieną įkelti, jei esate mūsų parduotuvėje nerandate norimo modelio, kreipkitės, mes bus labai greitai jums pasiūlyti.

Profesinės remti IC: namų apyvokos prietaisai IC, automobilių IC, ryšių IC, IC bei kitų elektroninių komponentų

Pakuotė: SMD( SVP), tiesiai plug( CINKAVIMAS), keturis (QFP), triode, diodas, modulio, PLCC

Ši parduotuvė remti su vienu Visus :maitinimo IC,rezistorius, kondensatorius induktyvumo ritės, jungikliai, USB, kištukiniai lizdai ,dvi triodes,optinės movos serija, IC elektroninės dalys ir kt.

1. Dėl pirkėjų įsigyti elementas laiko, nes prekių gavimą laiko dėl skirtingų reikalavimų, plius provincijos ir ne provincijoje prekių gavimo masės ir laiko yra skirtingi, skirtingų Express " Kompanija, pristatymo greitis taip pat skiriasi, todėl konkrečius pristatymo kainą, prašome pirkėjai, prieš darant pirmąjį ryšį, mes, yra numatytasis plaukų naudojantis Kurjerio Z T O , toliau sunkiųjų produktų pageidaujamą Deppon Išreikšti ir perduoti Kurjeris, skubios siuntos, už SF Express, pristatymas mokamas-iki mokestį, senėjimo palyginimas yra garantuojama, kaip aprašyta aukščiau Express mažiau nei ar kitų aplinkybių turi pasikeisti, kad kitų pasiuntinių prašome susisiekti su mumis.

2 . Dėl tos pačios rūšies elektroninių komponentų modelių gamintojo kartais yra keletas gamintojų, ir kartais pagaminimo data taip pat yra daugiau, todėl nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio, paprastai tik gamintojai nuotrauką į pirkėjų nuoroda, kartais maži modelio dalis, kai pristatymas gali, ne pagal nuotraukas gamintojų siuntas, žinoma, laiką leidžiantis mes taip pat greitai su klientais, aiškiai apibrėžti, kad pirkėjas, jeigu elementai griežtesnius reikalavimus, prašome pirkti elementas turės plėtinį arba gamintojai ir kitus specialius reikalavimus, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo aprašymas ar komentarų apie rašytinius pareiškimus, siekiant patenkinti vartotojų poreikius.

3. Apie pirkėjo pasirašyti pakuotėje: mes kiekvienas paketas yra patikimai ir saugiai pakuotė yra gerai, bet kartais kurjerių bendrovės grubus pristatymo sukels komponentų nėra arba jis sugadintas. Netekimo gali prašyti kurjerių įmonės compensable. Ženklas, jei jums rasti paketas sugadintas, o plika viduje elektroniniams komponentams, prašome įsitikinkite, kad jūs atidžiai inspektavimo. Pirkėjų patikrinimą, prašome kontrolės pirkimo modelis ir, ar, kad numeris yra neteisingas ir pakuotė yra pažeista, prašome vietoje atsisakyti, tada pagal skubus užsakymų pristatymas pusėje telefonu susisiekite su mumis, mūsų procesas.

4. Apie mokėjimą: su PayPal draugai prašome tiesioginės išmokos. Guangdong provincijoje gali būti pinigais pristatymo metu, t.y., su kurjerių bendrovių rinkti pinigus. Nėra Alipay draugais, galite susisiekti su mumis per kitų platformų prekybos arba tiesioginiu pavedimu į mūsų Banko sąskaitą, mūsų apmokėjimą gauna iš karto, pristatymą, ten yra pokalbių rąstai gali būti įrodyta, jūs galite būti tikri! Prašome padaryti savo perlaidų bus jūsų laivybos adresas, vardas, pavardė, telefono numeris ir pervedimo sumą ir jūs norite kūdikių modeliai išsiųsti mums, kad mes laiku ir teisingai, kad jūsų siunta.

5. Garantinis aptarnavimas: po prekių gavimo, jei turite kokių nors problemų, prašome kreiptis į parduotuvę, mes operatyviai suteikti jums sprendimą, o ne į parduotuvę pirkti komponentus ir buvo ant mašinos, suvirinimo, šlyties PIN arba pagal pirkėjo veiksmų klaidas, ir kitų cheminių sukelia elementas perdega, ir grįžti į kelią, nes pakuotės nėra stiprus ir sugadintas, ši parduotuvė nebus teikiama keistis, ne kokybės problemų pakeitimo laivybos pirkėjų atsakomybę.

Pro-gavo prekes, nepamirškite mėgstamiausia parduotuvė Oi, ir suteikti pagirti+parduotuvė iš vertinimo Oi, klientai aukščiau, pakabinti Šaltinių, Elektronika, jūsų pasitenkinimą mūsų siekimas.

═☆Kviečiame įsigyti mūsų produktų, linkiu jums pirkinių laimingas.

  • Naudojimas: Bendrosios Paskirties
  • Įtampa: 240V
  • Teorija: Įtampos Relė
  • Kontaktų Apkrova: Didelės Galios
  • Maitinimo Šaltinis: AC
  • Modelio Numeris: no
  • Apsaugoti Funkcija: Uždaromos