Interjero Priedai

Automobilinis Laikiklis Įrašus & Užtrauktuku Valiklis -18 Populiariausių Dydžių Auto Smeigtuko Kniedės Set-Durų Apdailos Skydelis Klipai GM, "Ford" ir "Toyota"

Rating
€3.55 €2.48





Tinka BEVEIK VISAIS ATVEJAIS, - komplekte yra 18 rūšių, labiausiai paplitusių dydžių užtrauktuku įrašus, tinka OEM pakeitimas 6-10mm skylė dydžių,kad jūs visada turite teisę dydžio.

ATSPARUS smūgiams STUMTI KNIEDĖS - Gerai, pagamintas iš patvaraus Nailono plastiko, nėra lengva sulaužyti arba kreko, kaip ir kiti ženklai, tai super tvirtas!

PREFEKTAS, KO JUMS REIKIA - Iki 415 vienetų laikiklis įrašus plastikinę dėžutę, leidžia laisvai "PASIDARYK pats" savo transporto priemonių priedai, bet kuriuo metu ieškomas.Tai tikrai pigiau nei auto dalių parduotuvės.

- Patvari Metalo ir Plastiko medžiagos, kad turi pranašumą, didelis atsparumas dilimui,leidžia jums greitai ir lengvai pašalinti automobilio durų apdailos ir apmušalų įrašus be žalos jiems.Lengva prieiga į ankštose erdvėse.

PLATUS Profesinės stumti klipai yra plačiai naudojamas automobilių panelė, durų apdaila, bamperis ir sparnas GM " ir "Ford" ir "Toyota " Honda", " Chrysler ir kt.

  • Elemento Tipas: Užtrauktuku & Įrašą
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiagos Tipas: Plastikų
  • Prekės Svoris: 700g
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: BMK