lizdo

Leafshaped 580ml Naminių Kačių Vandens Butelis Finansuojančiojo Šuo Vanduo Buteliuose Mažylis Gėrimo Laikiklis Nešiojamas Šunų Vandens Dispener Pet Tiekimo

Rating
€8.74 €4.46





Kulka Taškų:

1、1. Aukštesnės klasės maisto kokybės silikono: Pagamintas iš 100% maistui-saugaus silikono dervos, plauti indaplovėje.Vandens butelis leidžia jums suteikti savo augintiniai su gaivieji gėrimai, bet kuriuo metu ir bet kur.

2、2. Grįžtamasis lapų formos dubuo: Lapų formos ir sulankstomas dizainas, jūsų augintinė gali lengvai gerti vandens.Lapų modelis gali padėti valyti šuns liežuviu.

3、3. Su pakabinimo žiedas, lengva nešiotis.Ji gali būti įdiegta su dirželis (yra komplekte) arba pakaba sagties (ne komplekte), lengvai vykdyti.

4、4. Praktinių ir didelės talpos: šuo vandens butelis gali turėti 580ml vandens, pakankamai lauko pėsčiųjų, kempingas, žygiai ir kelionės.Taigi, kad jūsų augintinė gali mėgautis gėlo vandens bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

5、5. Greitas naudojimas: Tiesiog atidarykite dangtelį, pasukite lapų daugiau, tada išspausti vandenį.Lengvai iššokti ir fold, labai tinka lauko kelionės, žygiai, stovyklavimas ir kita veikla.

Aprašymas:

1. Aukštesnės klasės maisto kokybės silikono: Pagamintas iš 100% maistui-saugaus silikono dervos, plauti indaplovėje.Vandens butelis leidžia jums suteikti savo augintiniai su gaivieji gėrimai, bet kuriuo metu ir bet kur.

2. Grįžtamasis lapų formos dubuo: Lapų formos ir sulankstomas dizainas, jūsų augintinė gali lengvai gerti vandens.Lapų modelis gali padėti valyti šuns liežuviu.

3. Su pakabinimo žiedas, lengva nešiotis.Ji gali būti įdiegta su dirželis (yra komplekte) arba pakaba sagties (ne komplekte), lengvai vykdyti.

4. Praktinių ir didelės talpos: šuo vandens butelis gali turėti 580ml vandens, pakankamai lauko pėsčiųjų, kempingas, žygiai ir kelionės.Taigi, kad jūsų augintinė gali mėgautis gėlo vandens bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

5. Greitas naudojimas: Tiesiog atidarykite dangtelį, pasukite lapų daugiau, tada išspausti vandenį.Lengvai iššokti ir fold, labai tinka lauko kelionės, žygiai, stovyklavimas ir kita veikla.

Specifikacija:

Pavadinimas: Augintiniai Išeina Lapų Vandens Butelis

Medžiaga: aplinkos apsaugos netoksiškas silikagelis

Produkto talpa: 580ml

Pakavimo Sąrašas:

Kelionės Pet Vandens Butelis*1

  • Tomas: 500ml
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pavadinimas: Šuo Vandens Butelis
  • type1: Šuo Vandens Dispener
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Taikoma Šuns Veislė: Universalus
  • Tipas: Šunys, Pet lauko geriamojo fontano
  • Elemento Tipas: Vandens Butelių
  • Produktų talpos: 580ml