Krepšys neperšlampamas skaidraus plastiko klozeto dangtis

Medžiaga: PO filmo

Gaminio spalva: 50 vienetų dėžutėje, 50 vienetų maišelis, 30 vienetų maiše, 10 vienetų maišelį, 6 gabalus maiše

Gaminio dydis: 48*40cm

Krepšys: 12*8*4cm

Bruto svoris: 50 vienetų dėžutėje: 205g 50 vienetų krepšys: 202 g 30 vienetų krepšys: 122g 10 vienetų krepšys: 42g 6 gabalus krepšys: 26g

Savybės: Vienkartiniai higienos: klozeto dangčiai yra vienkartiniai, tinka tualetai, tinka keliauti, tinka suaugusiems ir jūsų šeimai; jūs galite taip pat pabandyti naudoti juos namuose, siekiant padėti su tualetu.

Atsparus vandeniui ir neslidžia: sėdynės pagalvėlės yra pagamintos iš PO medžiagą, kuri yra atspari vandeniui; tualeto dangčio bus ne skaidrių arba nukristi, nes jie yra ant klozeto apsaugoti juos nuo kritimo nuo tualeto sėdynės ir suteikti apsaugą savo šeimai.

Lengva naudoti ir aukšto lygio pritaikymas: dvigubas sluoksnis integruotas dizainas leidžia lengvai padengti tualeto sėdynės.Simetriškas dizainas, greitai atitikimo kelis tualeto sėdynės, taupymo problemų priekinės ir galinės padėties.

Individualios pakuotės-kelionės-patogus dizainas, kiekvienas paketas turi atskirai pažintinės kelionės, sėdynės dangtelis, kuris gali būti lengvai įdėti į savo rankinį bagažą, kelionės krepšys, kūdikio vystyklų maišelį ar jūsų transporto priemonės.

Naudojimas: plačiai naudojami visuomenės poilsiui: plačiai naudojamas atostogų, kelionių, kempingas, oro uostai, stotys, viešbučiai, viešbučių, ligoninių, pramogų parkai, prekybos centrai ir kitomis progomis.

Pakavimo metodas: OPP krepšys

Pakavimo sąrašas: 50/dėžė tualeto dangtis, 50/maišas tualeto dangtis, 30/maišas tualeto dangtis, 10/maišas tualeto dangtis, 6/maišas tualeto dangtis

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: Klozeto Dangtis
  • Vienkartiniai: Taip
  • Tipas: Paltas Tualeto Byla
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Vienkartiniai