Odos Priežiūros Priemonės

1 Rinkinys (100vnt Vertus Padengti + 100vnt Koja Padengti + 100vnt Lipdukai ) Parafino Vonios Įdėklai Plastikiniai Rankų Ir Kojų Rankų Priežiūros Krepšiai

Rating
€2.16 €1.49





Savybės:

1. Medžiaga: Pagaminti iš PE molekulinė kvėpuojanti membrana medžiagos, vandeniui ir skysčio įrodymas, minkšti ir patogūs liesti, netoksiškos, saugios naudoti.Tinka parafino vonios ir jokių kitų odos priežiūros procedūros, ypač, kai jūs pasidalinti vaškas vonios su kitais, higiena yra labai svarbus.Taip pat galite jį naudoti plovimo, valymo ir maisto gaminimo.

2. Platus taikymas: Parafino pamušalas gali būti padengtas šiltas parafinas, siekiant išvengti purvo ir užrakinti papildomos drėgmės.Ji labai tinka parafino vonios, parafino apdorojimo, karšto vaško apdorojimo, vaškas vonia gydymas, hidroterapija, atleisti skausmas, artritas.Taip pat galite naudoti juos už rankos apimti, pėdų dangtis, batų bandymas, izoliavimas, valgyti krevetes ar anties kaklo ir kitomis progomis.

3. Higienos ir patogumo: Parafinas pamušalas yra būtent tai, ko jums reikia išvengti vaškas nuo supuvusios!Šie vienkartiniai plastikiniai aptaisai turi praktinių dirželiai ir pridedami lipdukai, todėl jūs galite ruonių juos sandariai ir užrakinti daugiau drėgmės jūsų rankų ir kojų, kad būtų išvengta nešvarumus, rankas ir kojas.

4. Svarbi pastaba: Užpilkite karštu vašku tiesiai į stiklą gali viršyti lydymosi temperatūra yra pamušalas.Prašome dip jūsų rankas ar kojas vašku, pirmą kartą, ir tada įdėti juos į pamušalas apsaugoti stiklą nuo perkaitimo.

Specifikacija:

Pavadinimas: Parafino Rankų Ir Pėdų Kostiumas

Dydis: Vienas dydis

Pakavimo Sąrašas:

100vnt * Vertus Padengti + 100vnt * Pėdų Padengti + 100vnt * Lipdukai

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2.Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

73703 Karšto Pardavimo

  • Tipas: /
  • Prekės Pavadinimas: YOVIP
  • Kilmės: KN(Kilmės)