M8 x 23 mm Studss, guminiai antgaliai šoko Paprastos geometrinės konstrukcijos palaiko dinaminį efektyvumą ir stabilumą pagal šoninės (į šoną) pajėgos Metalo ir gumos yra surištos kartu naudojant specialų procesą, didelis elastingumas ir yra šviesa ir aukšta, kuris vaidina gera medžiaga vaidmenį, apsaugoti mašina.

Pakuotės Turinys : 4 x Guminiai Antgaliai( M8X23mm)

Plačiai naudojamas sporto įranga, oro kondicionierius, dviračių nuoma,oro kompresoriai, enginers, benzininių variklių, vandens siurbliai ,Suvirinimo mašinos ir kiti įrengimai, kaip slopinimo elementas

Pristatymas: 1. Jūs galite pasirinkti logistikos tai, ko jums reikia, kai jūs pateikiate užsakymą. 2. Pristatymo Laikas yra tik nuoroda, o ne pažadas.Tarifai: 1. Kainos neatitinka būti taikomi importo muitai. 2. Jeigu importo muitus sumoka pirkėjas. 3. Pardavėjas pasirengęs padėti pardavėjas su muitinės klirensas, ir pateikti reikalaujamus dokumentus, prašome kreiptis į pardavėją. 4. Yra specialūs reikalavimai deklaruota vertė, prašome informuoti apie tai pardavėją prieš prekių išvežti.Atsiliepimai: 1. Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtros, 2. Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės patenkinti jus.

  • Tipas: Elektros Įrankių Dalys
  • Naudojimas: Komercinės Gamyba
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: M6 M8 Guminiai Antgaliai
  • Kilmės: KN(Kilmės)