Įvykis & Party

50Pcs Šaudymo Žaidimas Lipdukai Counter-Strike Navi Juokinga Vinilo Lipdukai Paketą Lagaminą Riedlentė Gitara Nešiojamas Atveju Vaikas Berniukas Paauglių

Rating
€1.58





Produkto Savybės:

● Gamintojas: WakaParty ● Medžiaga: Vinilo (PVC) ● Quanity: 50Pcs ● Stilius: Šaudymo Žaidimas Lipdukai

Produkto Kulka Taškų:

● Iš viso yra 50pcs šaudymo Žaidimas lipdukai, niekada pakartoti, modelis yra aiškus, spalva yra ryškus. ● Vienas mažas lipdukas, dydis 3-6cm.Kiekvienas lipdukas puikiai supjaustyti pagal formą ir dydį ● Lipdukas pagamintas iš PVC medžiagos, 100% atsparus Vandeniui, saulės, nėra lengva išnyks, išlaikyti ilgalaikius ir ryškių spalvų. ● Jūs galite naudoti šiuos vinilo lipdukai suasmeninti jūsų Vandens Butelis, Nešiojamas, Riedlentė, Bagažo, Automobilių, Dviračių, Motociklų,.Jie bus labai cool! ● Šie lipdukai vaikams,jaunimui ir paaugliams, a-geriausia dovana jūsų vaikams, vsco merginos,draugų, mėgėjams PASIDARYK pats apdailos.

Paketą, Įskaitant:

1 pakelis 50pcs tik, gerai supakuota su mažmeninės prekybos poly bag

*JŪSŲ PASITENKINIMAS YRA GARANTUOTAS:

Mes norime, kad jūs, norėdami būti visiškai patenkinti savo pirkiniu čia, jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, susisiekti su mumis iš karto, taip, kad mes galime padaryti viską teisingai ir gauti problemas išspręsti.PIRKTI SU PASITIKĖJIMU!

❤Laivybos Paslaugų Patarimai:

Dulcevitae.lt Standartinis Pristatymas-Geriau Oro Pašto Siuntinių Paslaugos ir Naudos 1: Didelio efektyvumo pristatymas - labiausiai aplinkybes, gali būti 10-20 dienų anksčiau nei kiti ekonomikos arba registruotu oro paštu paslaugas, kurias mes siūlome. ( Apie 10-30 dienų gali pasiekti dauguma Europos šalių, 18-38 dienas pasiekti JAV, Kanada, Australija, Naujoji Zelandija. ) Naudos 2: Greitai Grąžinimas - Jeigu jūs negalite gauti sklypus, per mūsų pažadėjo pristatymo laikas (60 dienų), tiesiog atidarykite ginčą, tada Dulcevitae.lt ginčų centras padės mums klausimą jums grąžinti iš karto.

  • Modelis: Animacinių Filmų Pav.
  • Medžiaga: Vinilo (PVC)
  • Modelio Numeris: WK-NP-2020925-38
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Proga: Gimtadienis, Vaikų Diena, Atgal Į Mokyklą
  • Prekės Pavadinimas: WakaParty