Įrankiai

AUTOOL SDT-206 Atnaujintas Automobilių Dūmų Nuotėkio Detektorius Išmetamųjų Dūmų Matuoklis Mašinos Nuotėkio Aptikimo Automobilių Diagnostikos Vamzdžių Sistemų

Rating
€194.27 €180.67





Aprašymas:

Dūmų detektorius tinka nuotėkio aptikimo automobilių oro įsiurbimo sistemos, išmetimo sistemos, kuro ir aušinimo sistemos sistema.Jis tinka nuotėkio sklendės, įsiurbimo tarpinės nuotėkio, išmetamųjų dujų vamzdžių pratekėjimo, variklio karterio nuotėkio, priekiniai ir galiniai alyvos sandariklis nuotėkio, nuotėkio įvairių sąnarių, be griežtų vožtuvo uždarymas, aliejus kanalo vandens srautai, langų nuotėkio ir vandens išsiliejimo, Triukšmo ir pan.Diagnostikos priemonė gali nustatyti gedimo vietą ir nustatyti, kad transporto priemonės, kurių variklio gedimo.

Specifikacija:

1.Mašinos dydis: 270 * 150 * 150 mm

2. Išėjimo įtampa: 10-18psi

3. Įvesties srauto: 10-20L/min

4. Oro šaltinis režimas: vidinė oro siurblys

5. Maitinimas: 12V automobilio akumuliatoriaus

6.Dūmų alyvos talpa: 40ml

7. Pakuotės dydis: 300*235*320mm

8. Pakuotės svoris: 5kg

Pakavimas:

1. Universalus kūgio adapteris 2. Universalus oro pagalvių adapteris 3. EVAP testo rinkinys

4. Dūmų kanalo 5. Plug kit (raudona) 6. Kietojo plug kit

7. Adapteris 8. Degalų matavimo butelis 9. Maitinimo laidas

10. Slėgio indikatorius 11. Srauto matuoklis 12. Kablys

13. Vadovas 14. Garantinė kortelė

Instrukcijos :

1. Įdiegti dūmų nuotėkio detektorius, įdėkite dūmų vamzdis, ir prijunkite maitinimo laidą.

2. Įpilama 40 ml rūkyti aliejaus, įdėti vieną kartą 15 minučių.

3. Pašalinti skyriuje įsiurbimo žarną, įkiškite jungtis į įsiurbimo žarna, blokas, vamzdis, ir paspauskite tvirtai, iki vamzdžio yra uždarytas.

4. Prijunkite maitinimo laidą prie automobilio akumuliatoriaus,

5. Dūmų generatorius pradeda dirbti, paspausdami jungiklį mygtuką ant prietaiso pusėje.

6. Kai nėra dūmų, dujotiekio, įdėkite dūmų kūgio patarimas į universalias jungtis, ir dūmai bus pristatyta į variklį, dujotiekio sistemos.

7. Maždaug po 2 minučių, viduje variklio yra pilna dūmų, ir kontrolės lemputė gali būti naudojama siekiant padėti apšvietimo kontrolės nutekėjimas.

8. Rasti sistemos sandarumą ir remontuoti juos.

Garinimo sistema (EVAP) aptikimo metodas:

Daugumoje automobilių, paslaugos, uostas yra įsikūręs mašinų skyriuje, tačiau kai kurie specialūs modeliai gali būti surasti kur nors kitur.EVAP paprastųjų aptikimo metodas: Atidaryti plastikinį dangtelį EVAP paslaugų uosto, naudokite ritės veržliarakčio pašalinti patikrinimo vožtuvas pagal laikrodžio rodyklę, o tada įdiegti dūmų į EVAP sistema pagal EVAP paslaugų port adapteris, skirtas nuotėkio aptikimo.

Sprendimas nuotėkio:

Modelių su slėgio matuokliai, nereikia įjunkite dūmų generatorius persijungti pirma, blokuoti dūmų išmetimo angos stebėti ir patvirtinti slėgio daviklis rodmenis, ir palyginti slėgio daviklis rodmenys bandymų metu.Jei slėgio daviklis skaityti toliau gali kilti ir išlieka nepakitusios, tai reiškia, kad nėra nuotėkio punktas sistemos; jei slėgio daviklis skaityti lašai, sistemos sandarumo tašką.Jei skaitiklis skaito nulio, nuotėkio punkto viršija 0,3 mm.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Sertifikavimo: CE