įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Pripučiamų Kalėdų Lauko Apšviesta, Kieme Dekoro Santa Claus Su Candy Cane 1,2 m Aukščio HG99

Aprašymas:

Savybės:

1. Šio lauko pripučiami funkcijos smiling Santa Claus turintis saldainiai cukranendrių ir yra įdomus, unikalus būdas papuošti savo priekinio kiemelyje ar kieme per atostogų sezoną.

2. Tai didelis Kalėdų pripučiami viduje yra apšviestas su šilta, balta LED žibintai, kurie įtraukti minkštųjų švyti į savo ne rodyti, kad " puikiai tinka tamsių žiemos naktų.

3. Visą ekraną savarankiškai prisipučia per kelias minutes, kai prijungtas į bet kokį standartinį elektros lizdą ir deflates kaip greitai į kompaktišką dydį saugojimas iki kito džiaugsmingai sezoną.

4. Pagamintas iš oro sąlygoms atsparios medžiagos, turinčios IP44 vandeniui reitingų ir UL sertifikatus, tai Kalėdos apdaila bus ilgalaikis pristatymas, metai po metų.

5. Šį pilną išorės dekoro komplektą įeina 1 orapūtės, 1 transformatorius, 1 led apšvietimas, 2 žemės žvakės, 2 fiksuotos aksesuarais, siekiant padėti apsaugoti jūsų atostogų ekranas.

Specifikacija:

Medžiaga: poliesterio audinio

Svoris: 1kg

Skelbimas:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos spalvos.

2.Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Pūstuvas

1 x Transformatorius

1 x Led šviesos

2 x Žemės plug

2 x Fiksuotojo raišteliu

  • Kilmės: KN(Kilmės)