Aprašymai:

100% Brand New Ir Aukštos Kokybės

Dviašmenis skustukas, todėl jūs galite žievelės, į abi puses

Daržovių ir vaisių galima supjaustyti spiralės gabaliuką ir kapoti

Šlifavimo sluoksniuose gali miltelių, muskato riešutas, cinamonas, arba kas nors kitas, jums reikia žemės!

Geriausias universalus skustukas, užima jokių papildomų kambarys ir daro daug daugiau!

Spalva: Oranžinė, Žalia, Violetinė, Siųsti Atsitiktinių Spalvų

Medžiaga: ABS Plastiko Rankena + Nerūdijančio Plieno Ašmenys

Tipas: Kepimo Indai

Dydis: 17cm x 7,5 cm

Kiekis: 1pc

Pakuotė:

1pc x Daržovių, Vaisių Skustukas Parer Julienne Pjovimo Peilis

Pristatymas

Mes laivas paketo paprastu oro paštu(20-35 dienų)be sekimo numbr, jei norite pasirinkti greičiau laivybos būdas, pavyzdžiui, EMS, DHL ..Prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu.

-Prekės bus išsiųstos per vieną biz dienas per Reguliarias Oro Paštu po apmokėjimo gavimo.

Atsiliepimų & Susisiekite su mumis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.Jei jokio atsakymo per 24 Valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.

Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, paprastai, todėl mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą.

Prašome nedvejodami palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei negavote prekės per 30 dienų, prašome susisiekti su mumis kumštį,mes stengiamės išspręsti problemą.

Mokėjimo

-Mes Tik priimame mokėjimus.

Politika

-Visi mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės.Jei prekes norite gauti defektais, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

-Pirkėjai turės apmokėti grąžinimo išlaidas, o mes už tai mokėti už reshipping.

-Prašome pridėti popieriaus lapo parašiau savo ID kartu su grąžinama preke taip, kad mes galėtume proceso pakeitimo/grąžinamųjų išmokų atitinkamai.

Tarptautinės Pirkėjai-Atkreipkite Dėmesį:

a)Importo dutiesm mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas .Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b)patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Ačiū!

Mokėjimo

Mes priimame alipay čia.

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

pristatymas:

Mes pristatymas visame pasaulyje,išskyrus GOA/FPO ar pašto dėžutės adresai.

kiti Atokiose vietovėse, gal reikia pridėti papildomas siuntimo mokestis

1. Visi užsakymai bus išsiųsti per 3 darbo dienas

2. Mes siūlome reguliariai air mail paštu ir registruotu oro paštu po pristatymo metodus(kiekvieno užsakymo per USD50) nemokamai.Tai trunka maždaug 12-25days(JAV ,CA,AU,UK).kitų šalių 15-30days.

3. Didesniems arba skubius užsakymus, klientų kviečiame pasirinkti EMS/DHL Express greičiau, prekių pristatymo už simbolinį atnaujinti mokestį, skirtą padengti išlaidas.EMS/DHL naujinimo parinktis, ir mokestis informacija yra prieinama per atrankos laukelį pirkinių krepšelis puslapio, kol parsiųs.Visi EMS/DHL mokestis yra kotiruojamos kasos puslapyje yra pagrindas, ant Suvienyti Valstybės standartą.Taigi, prašome pasirinkti teisingą laivybos šalį, kai galite pasirinkti pristatymo būdą, ar tai sukels daug problemų

Grąžinamosios Išmokos Ir Grįžti

1. Visi produktai, mes parduoda įtraukti gamyklos garantija, dont apima elementus, kurie buvo prievartaujami, sudegė ir sugadinta bet kokia forma.

2. Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu, jei negavote prekės per 35 dienas, mes patikrinti ji su post office, ir tada išsiųsti arba grąžinti už bet kokį trūkstamą elementą.jei pasirinkote egular oro paštu be stebėjimo nr. prašome susisiekti su mumis po 40 dienų, jei jūs don\\'t gauti elementą.

3. Jei turite sugedusį elementą, kurį norite grąžinti ar nuolaida.Prašome susisiekti su mumis per 2 dienas nuo jums priimti siuntą.Visos grąžinimo daiktas turi būti grąžinamas su it\\'s originali pakuotė ir priedai.mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gauti grąžos punktų, Arba pakeisti elementą jums.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti, ar mes don\\'t atsakingi už grąžinimo, laivybos mokestis

Jei prekė nekokybiška po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Mes susidoroti su grąžinimo 2 darbo dienas, kai mes gauti info iš jūsų.

Garantija ir Garantijos:

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Kitas Politikos Kryptis:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

  • Sertifikavimo: CIQ
  • Funkcija: Įžuvinti, Eco-Friendly
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: A008
  • Tipas: Vaisių Ir Daržovių Įrankiai
  • Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas: Lukštenimo & Zesters
  • Medžiaga: Kita