lizdo

Naujas Metalo Fidget Suktuko Antistress Vertus Suaugusiųjų Žaislas Atsarginiais Žaislas Vaikams Darbalaukio Gyro Giroskopas Stresas Stresas Žaislas Dovanos F1W9

Rating
€3.82 €2.63





Pagrindinis nerūdijančio plieno metalo fidget suktuko.smulkių dalių.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.Ateina su savo bazę ir patrauklus alavo langelį.Idealiai tinka mažinant streso, dėmesio trūkumo ir hiperaktyvumo sutrikimas, PRIDĖTI, obsesinis-kompulsinis sutrikimas ir nerimo sutrikimai.Gražus dizainas, padeda susikoncentruoti, susikaupti ir sumažinti nuobodulio.Rekomenduojama paaugliams ir suaugusiems.

Nugara iki 3-5 minutes.Ji gali pasukti ilgiau nei 5 minutes ir turi daugiau galios.Naudoti didelės spartos guoliai.

Laikyti suktuko tarp savo nykščio ir rodomojo piršto, viena vertus, ir nugara greitai jį su kita ranka.Nuolat pučia, kad ji nugara be galo praktikos metu.Tada atleiskite nykštį, pasukti jį į indeksą.

Į rotator, taip pat gali būti pasukti viena ranka.Laikyti suktuko tarp savo nykščio ir rodomojo piršto, ir naudoti likusius pirštus, kad paleisti ir sustabdyti nugara.

Prašome nelaikykite rutulinių guolių, vandens, ir, jei būtina, naudoti grandinės tepalas išlaikyti guolių sklandžiai.

Produkto svoris: 150G

Paketą sudaro: 1*žaislas

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE
  • Amžius: 0-12 Mėnesių