Dirbtinis Papuošalai

5vnt Aukštos Kokybės PU Nekilnojamojo Touch Calla Lily Puokštė Dirbtinės Gėlės, Vestuvių Puokštės Vestuvių puošyba Namų Dekoro

Rating
€9.74 €8.28





Savybės:

1.Pagamintas iš tvirtos medžiagos,netoksiški ir nekenksmingi.

2.Puikiai tinka jūsų namų,vestuvių,biuro,šalis,sodas,kavos ir kitos vietos, apdaila.

3.Tai puiki dovana jūsų šeimai ir draugams

4.Padaryti jūsų gyvenimą patogiau su dirbtinių gėlių.

Dydis:

1.Medžiaga: PU

2.Skersmuo: 8 cm

3.Visiškai Ilgis: 63cm

5vnt Didelis Gražus Calla Lily PU Dirbtinės Gėlės, nekilnojamojo touch.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1. Tai yra normalu, jei kotelio gautas produktas yra išlenktas.Stiebas yra pagamintas iš geležies vielos, kurios gali būti sulenkta ir ištiesinta ne bus.Jis neturės įtakos išvaizdą!

2. Mūsų gaminiai yra rankų darbo, todėl mes negalime padaryti, kad kiekvienas produktas paties dydžio.Todėl, mūsų vertinimas yra tik nuoroda.

3. Vadovas šis produktas yra rankiniu būdu įdiegtas.Jei jis sumažėjo, įdėkite ją。Šiuo metu transportas, gėlių galvos lapai gali nukristi arba būti deformuotas ekstruzijos būdu.Šis reiškinys nėra kokybės problema.Gėlių formos gali būti atkurta naudojant plaukų džiovintuvą ar karšto garo.

4. Atidžiai patikrinkite savo pristatymo adresą ir informaciją, kad jūs galite gauti savo gerą laiką.

5. Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti, jei ten yra spalvų skirtumas.

Atsiliepimai:

1. Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, palikite 5 žvaigždžių atsiliepimus, būsime labai dėkingi (projekto aprašymas 5 žvaigždžių, ryšių 5 žvaigždžių, transportavimo laiką, 5 žvaigždučių).

2. Jei produktas jums gauti sugadintas ar stilius yra negerai, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirmiausia, prašome susisiekti su mumis, mes spręsti ir rasti geriausią sprendimą, jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija padaryti geriau.

  • Tipas: lelija
  • Stilius: Gėlė
  • gėlių stilius: Gėlių Puokštė
  • Proga: Vestuvės
  • Klasifikacija: Dirbtinės Gėlės
  • Medžiaga: PU
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null