lizdo

Daržovių Garlaivis Krepšelį Virimo Nerūdijančio Plieno Kūdikių Maisto Garlaivis Lankstymo Makaronai Puodą su Kiaurasamtis Įterpti BPA-Free Silikono

Rating
€11.99 €9.00





【Atnaujinti Dizaino ir Aukštos Kokybės】, Kad garlaivis su aukštos kokybės nerūdijančio plieno žiedlapiai, maisto kokybės plastiko rankenos ir silikono kojos užtikrina jūsų sveikatai.Garuose yra sveiko maisto ruošimo galimybė, kadangi tai padeda išlaikyti daugiau kaip 90% maistinių medžiagų prarado verdant ar mikrobangų maisto.Sulankstoma garlaivis gali būti naudojami garo daržovių, mėsos, jūros gėrybių, kiaušinių, saldumynų, ir t. t.

[Daugiafunkcinis]: Jis gali būti naudojamas ne tik kaip garlaivis, bet taip pat kaip filtras ar vaisių konteinerių.Taip pat galite naudoti ją filtras vandens perteklius, kai daro salotas.

【Plečiama & Sulankstomas】 skersmuo daržovių garlaivis po lankstymo 5.1 cm.Kai žiedlapis driekiasi, tai plečiasi iki 9 colių.Sulankstoma ir sulankstomas "sparnai", kad garlaivis tinka įvairių puodą/puodą dydžių arba greitpuodžiai, tekinimo bet kokį puodą į garlaivis.Ji atidaro, pavyzdžiui, vandens lelija, skirtingai nei didelių gabaritų bambuko garlaivis, galima kompaktiškai sulankstyti, siekiant sutaupyti vietos.

【Sulankstomas Kojas & Nuimamas Centro Skiltyje】 Tris sulankstomas kojas su silikono nebraižo jūsų banką.Jie 1.2 cm ilgio ir laikykite maistą virš verdančio vandens, kad būtų išvengta deginant.Dėl 2.9" centras post padeda lengvai įterpti į gilų puodą ir saugiai pašalinti ją iš verdančio vandens, ir yra nuimamas garo dideli daiktai, pavyzdžiui, kukurūzų ant pagaliuko.

【Lengva Naudoti & Clean】 Lengva atidaryti gauti geriausią dydį, kad tilptų jūsų momentinių puodą/keptuvę.Tiesiog įdėkite į krepšį ir kojų žemyn į puodą ir užvirus vandeniui virti.Mėgautis originalaus maisto per kelias minutes; labai poliruoti paviršių, apsaugo maisto iš prilipti prie garlaivis ir yra lengvai valomas.

Produkto informacija

Svoris: 8.9 lb

Pakuotės, dėžutės: L 5.5" x aukštis 5,5 cm x W 3.3"

Garlaivis Krepšelio Dydis: Žlugo Skersmuo 5.1" .Plečiama iki 9"

  • Tipas: Garlaiviai
  • Specifikacijos: 9INCH
  • Metalo Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Medžiaga: Metalo, Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Eco-Friendly