lizdo

1Set Pasukimo Vertus Suktuko Fidget Suktuko Interaktyvus Įtempių Žaislas Naujovė Žaislų Jutimo Fidget Suktuko Mini "Gyro" - 3Inch

Rating
€0.99 €0.76





1Set Pasukimo Vertus Suktuko Fidget Suktuko Interaktyvus Įtempių Žaislas Naujovė Žaislų Jutimo Fidget Suktuko Mini "Gyro" - 3Inch

OOTDTY

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės

Nešiojamų Žaislai: mažo dydžio gali būti laikomi rankose ir lengva pasiimti su savimi ir žaisti bet kada, bet kur, kuri tinka biurų, bažnyčių, bibliotekų, stotys, specialiojo ugdymo klases, fizioterapijos ar švietimo tikslas.

Taikomos Įvairios Asmuo: Taikoma įvairių žmonių, tokių kaip nedėmesingumas, ir autizmo, kuris gali gerokai pagerinti ir padėti kasdienį stresą ir dirglumą, ir pagerinti koncentraciją.

Aukštos kokybės Medžiaga: Pagaminti iš maisto produktų-klasės aukštos kokybės ABS plastiko medžiagų, netoksiškas ir ekologiškas medžiagas,BPA free, kurie yra saugūs žaisti.

Įtempių Komplektai: Padėti spaudai streso roll tai tarp jūsų piršto, siūlo 4 modelių pasirinkti, kai suktukas sukasi greitai, pamatysite spalvinga modelio suktis greitai, kaip gerai, jums siūlome vaizdo iliuzija, kuri taip pat naudinga vaikams,vaikams smegenų stimuliacijos žaislų & geros švietimo žaislas žaisti rinkiniai.

Geriausias Pasirinkimas Vaikai ar Suaugusieji: Tinka vaikams ir suaugusiems, kaip gimtadienio dovanos, Kalėdų dovanos, ir geriausias pasirinkimas įtempių žaislai ar darbastalio žaidimas.

Specifikacija: Gaminio Matmenys: apytiksl. 7.5 cm/3 colių

Medžiaga: ABS Plastikas

Grynasis Svoris: 26g/0.05 kg

Spalva: A/B/C/D

Komplektą Sudaro: 1Set Fidget Suktuko

pastaba: Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rekomenduojame Amžius: 4-6y
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Medžiaga: Plastikiniai