Menai,Amatai & Siuvimo

Aukštos kokybės Natūralios Kanifolijos Blokuoti Lydmetalis Srauto Suvirinimo Prietaisų Remontas, neslidžia Pušų Derva Geltona Kanifolijos Rankų darbo Muilas Medžiaga

Rating
€6.90 €6.21





Kanifolija reiškia natūra, kanifolija, kuri gali būti gauta iš daugelio rūšių pušų.Su kanifolija, yra surinkta forma derliaus nuėmimo.

Su kanifolija rafinuotas perdirbimo metu yra vadinamas guma kanifolija.

Naudojimas: Pramoniniai/Srautas/Styginiai instrumentai, ir pan.

Tirpumas: netirpus vandenyje, tirpus alkoholio

Savybės ir panaudojimas: Kanifolijos yra savotiška natūrali derva, daugiausia sudarytas iš įvairių dervų ir rūgščių.Jis yra tirpus etanolyje, eteryje, acetonas, toluenas, anglies disulfidas, benzinas, naftos ir šarminius tirpalus.Ji yra unikali cheminė veikla, todėl ji yra muilas, Svarbu, žaliavų, popieriaus gamyba, dangos, gumos, dervos, elektros prietaisai, organinės sintezės ir kitų pramonės šakų

Laikymo sąlygos:

Šį produktą reikia laikyti tamsioje, sausoje ir vėsioje vietoje, apsaugoti nuo lietaus ir saulės, ir neturėtų būti maišomas su kitais užterštų dėmes sandėliavimo ar siuntą.Šis produktas yra trapi ir fiksuotas.Ji yra lengva pagaminti milteliai, gaminant ir tvarkant ir neturi įtakos vartojimui.Esant dideliam slėgio ir aukštos temperatūros, jis yra linkęs į slumping, spalvos, ir turi įtakos skoniui.

Draugiškas priminimas: Kanifolijos yra trapi produktas, ir mes visada pasiimti jį į gabalėlių, kai jie siunčiami, bet!Tačiau per express pristatymo metu, ji neišvengiamai bus iškilioji ir nukrito.Su kanifolija gautų, turi blokuoti ir miltelių, kurių yra normalus reiškinys. .Jei jums reikia blokuoti, galite imtis puodą ir šilumos kanifolijos; po kanifolijos atvėsina, ji taps užblokuoti.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 89852
  • Svoris: 500g
  • Medžiaga: kanifolija

  • Author: Shawnbreeden
  • Date: 2021-04-13
  • Delivery 12 days. Packed very well, arrived in safety. Quality is good, corresponds to the description, its function performs. Weight matches, checked. The order and service are very satisfied. Thank you to the seller, we will buy more.
  • 5/5