lizdo

Y1UC Riedlentė tvirtinimo prie Sienos Stovas Akrilo Longboard Denio Skate Motoroleris Riedlentės Sienos Laikiklis Stendas Pakaba

Rating
€2.59 €1.61





Y1UC Riedlentė tvirtinimo prie Sienos Stovas Akrilo Longboard Denio Skate Motoroleris Riedlentės Sienos Laikiklis Stendas Pakaba

OOTDTY

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Aukštos Kokybės: Pagaminti iš skaidraus akrilo medžiagos, kurių didelės apkrovos, minkšta rankena saugo jūsų riedlentė saugoma po sumontuota bagažinė.

Unikalus Dizainas: Pasukite savo riedlentė į kūrinį, "Wall Art" dekoras, laikydami jį saugiai ir patikimai vietoj stovi.

V - Stiliaus Kabykla: Šis atsparumas Apkrovai Riedlentė Atbrailos tinka riedlentės pakabinti vertikaliai.Taigi, nesijaudinkite dėl savo valdybos slydimo.Jis visada liks ant stovo.

Gaminio Dydis: riedlentė sienos pakaba ateina su 8x13x5cm/3.15x5.12x1.97in super mini dydis, kuris būtų skaidrus.Sienos laikiklis tinka snieglenčių, riedlenčių ir longboard.tinka visų ilgai, riedlentės, lengva laikyti ir rodyti.

Vietos savo kambarį: Ne daugiau užkliuvimo per benamių riedlentės.Puikiai tinka Namuose ir Biure Riedlentė Saugojimo ir Rodyti.

Riedlentė Kabyklos tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Akrilas

Dydis: app.8x13x5cm/3.15x5.12x1.97in

Spalva: Skaidrus

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotės Turinys:

1 x Riedlentė Pakaba

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Akrilo
  • Modelio Numeris: Y1UC7HH403681
  • Spalva: Skaidrus
  • dydis: 8x13x5 cm