lizdo

Profesinės Lapų Grėblys Giliai Maišelį Baseinas Skimmer Baseinas, Spa Šiukšlių Skimmer Baseinas Grynasis Baseinas Valymo Ju Priedai 2021

Rating
€9.25 €3.98





Baseinas Skimmer Net Sunkiųjų Lapų Grėblys Valymo Priemonė Bauda Akių Tinklas, Krepšys Gaudytojas

Atnaujintas Baseinas Skimmer Net Sunkiųjų Lapų Grėblys Valymo Plaukimo Baseinas ir Tvenkinys Bauda Akių Gilių Maišą Catcher Stiprus Aliuminio Rėmas

Aprašymas:

Stiprus ir patvarus rėmas su suapvalintais sienų ir akių tinklas, krepšys.Ilgalaikis aksesuaras lengviausias baseinas techninės priežiūros.

DAUGIAFUNKCIS: Baseinas lapų švaresnis su giliai bauda akių maišą rankenėlės didelis, švarus-ups, ir smulkių nuolaužų kaip lapai su vos eina.

TVIRTAS DIZAINAS: Universalus laikiklis tinka visų teleskopinis polių pratęsti savo pasiekti ir pasiimti lapai iš apačios, baseinas (polių nepridedami).

SAUGUS NAUDOTI: Efektyvus laimėdama iki šiukšles su užapvalintais sienų, kad garantijos rėmo nebus pažeisti jūsų baseinas apdaila.

LENGVA valdyti: Išlaikyti jūsų baseinas švarus, su minimaliomis pastangomis.Greičiausias būdas išvalyti savo baseinas, tinka aukščiau ir inground baseinas.

Baseinai yra vienas iš svarbiausių elementų, namai; mes galime praleisti laiką baseinas po ilgą karštą dieną ar mėgautis kieme su vaikais, kad gauti naudotis arba žaisti aplink.Tačiau, vasaros baseinas šalys gali kilti kai kurių problemų, jei jums nereikia rūpintis baseinas.

Labiausiai baseinai turi būti švarus, ir šiukšles taip pat turėtų būti pašalintos.Netinkamos priežiūros gali sukelti problemų o mėgautis savo baseinas sesijų.Yra daug profesionalių baseinas bendrovių, kurios teikia jums valymo paslaugos, nors jie gali būti brangūs.

Pasinaudokite giliai krepšys, su savo didelio galingumo, padės jums turėti geresnį pavasario lapų valymas, be to, ji turi baudos tinklinio rinkti smulkių nuolaužų, pušies kankorėžių, mažos šakelės, gaudyklė, plūduriuojančių šiukšlių, net smulkiausias daleles.

Didelių akių srityje leidžia valyti savo baseiną greičiau, vos per kelias eina be tuščias, tai kiekvieną minutę.

Ypatybė:

Atnaujintas Modelis, Baseinas Skimmer Ju Yra Pridėta Varžtų Stiprinti Ryšį Rėmo Ir Net Maišą Stabilumo, Geresnės Kokybės.

Tvirtas Aliuminio Rėmas, Baseinas Lapų Grėblys Yra Sukonstruoti Su Sunkiųjų Rėmas, Nebus Pertraukos Arba Tapti Trapūs.

Platus Nagų Ir Priekinės Lūpos Yra Skirtos Pasiimti Šiukšles Iš Apačios, Baseinas Lengvai.

Bauda Akių tinklas, Krepšys, Už Graibšto Pušų Spyglių ir Kitų Smulkių Nuolaužų.

Medžiaga:Aliuminis+Poli Ju

Dydis:Kaip parodyta paveikslėlyje

Lengvas, Taupyti Savo Laiką Ir Pastangas.Nebus Jaustis Pavargę Po Ilgo Laiko Valymas Baseinas.

Paketą, Įskaitant:

1 Gabalas Baseinas Skimmer Ju

Nėra Įskaitant Teleskopinis Polių

Pastaba:

Būkite Atsargūs, Ne Atskleisti Baseinas Skimmer Net Saulės Šviesos Ilgą Laiką.

  • Kiekis: 1 Gabalas Baseinas Skimmer Ju
  • Spalva: juoda
  • Medžiaga: Aliuminio+Poli Ju
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: cleaner

  • Author: Ymayrand
  • Date: 2021-05-27
  • Thats VAR has not arrived. The seller sent to another address. The money was not returned. I do not advise here to buy!!!!
  • 1/5