Virtuvės Peiliai Ir Priedai

3in1 Profesinės Galandimo akmenys Peilis drožtukas, dvipuse Whetstone Šlifavimo akmuo Watster akmens Bambuko bazės Kampas vadovas

Rating
€11.35 €6.81





Savybės:

1.Aukštos kokybės whetstone vandens akmens, užtikrinti veiksmingą galandimo rezultatus.

2.Dvipusis galandimo dizainas.

3.Įrengta silikagelio neslidus bazę, užtikrinti saugumą galandimo.

4.Plačiai naudojami Peiliai,žirklės,rankiniai įrankiai,medienos apdirbimo įrankiai,pjaustymo įrankiai ir kt.

Naudodamiesi instrukcija:

1.Pamirkykite akmens vandenyje 5-15 minučių, ir tada padėkite jį ant stabilaus platforma.Galandimas peilių su viena arba dviem etapais yra nuspręsta laipsnį bukas įrankis.

1 žingsnis: Šiurkščiavilnių šlifavimo, panaudota, remonto rimtai dam metų krašto,tinka bukas peiliai.Laikyti peilio kampu, 10 - 30 laipsnių, šlifuoti krašto paviršiaus akmens ir atgal su švelniai,ir paryškinti tai, kol kraštas aštrus.Po galandimo įrankį, jis turi būti honed su šiurkščiavilnių šlifavimo po pusės metų.Taip pat priklauso nuo konkrečios situacijos.

2 žingsnis: Bauda, šlifavimo, būtinas žingsnis, siekiant pašalinti be atplaišų krašto.Naudoti daugiau švelniai,kartokite 1 ir remonto krašto, kol sklandžiai ir entuziastingai.Apskritai kalbant, naudoti kartą per savaitę, kad jūsų peilis aštrus.

2.Prašome nuvalykite jį drėgna šluoste arba nuplaukite su vandeniu po galandimo įrankį, tada nusausinkite.Valyti akmens paviršius su minkštu teptuku ir įdėti jį į orą, kad jis sausas.

  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
  • Sertifikavimo: CE / ES, CIQ, LFGB, SGS
  • Metalo Tipas: Balta alundum
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Aplikatoriai