Indai

26CM Nerūdijančio Plieno Dubuo Baseino Filtras Minkyti Tešla Salotų Dubenyje Vaisių, Daržovių Plovimo Drenažinio Baseino Dubuo Virtuvės Tiekimo

Rating
€2.36 €1.35





Savybės:

1. Naudojimas: Šį komplektą įeina baseino ir filtrą baseino.Jūs galite naudoti juos plauti daržoves, mušti kiaušinius, plakta grietinėlė, išminkyti tešlą, patiekti patiekalus ir net gaminti maistą.

2. Yra skalbimo ir nusausinti dubuo: Šis maišymo dubuo komplektą įeina kriaukle su nutekėjimo angą, kuri gali būti naudojama nuplaukite ir nusausinkite tokių maisto produktų, kaip pupelės, ryžiai, vaisių ar daržovių.Jis yra labai patogus įrankis virtuvėje.

3. Medžiaga: Šis rinkinys maišymo indas yra pagamintas iš maisto kokybės nerūdijančio plieno, tvirtas ir patvarus, lengvas ir lengva laikyti.

4. Galima dėti vieną ant kito ir erdvėje išsaugojimas: dydis kiekvieną dubenėlį yra specialiai suprojektuoti, kad tilptų didesni indai.Jie gali būti sukrauti ir saugomi ir daugiau sutaupyti spintos erdvę.

5. Indaplovė ir indukcinės viryklės sauga: maišymo dubuo rinkinys gali būti naudojamas indaplovėse.Taip pat galite jį naudoti kaip puodą, ant indukcinės viryklės.

Aprašymas:

Nerūdijančio plieno baseinas-sveikas ir ekologiškas, tvirtas ir patvarus, ir praktišką virtuvės įrankį.

Techniniai duomenys:

Skersmuo: 26cm

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Forma: apvalus

Pakuotė:

1 * Nerūdijančio Plieno Dubuo

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Gamyba: Kita
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Indai Tipas: Dubenys
  • Medžiaga: Kita