Kiti Virtuvės Įrankiai Ir Įtaisai

Nerūdijančio Plieno Rankinių Miltų Sifter su Rankena Metalo Išspaudžia Smulkių akučių Sietą, Kepimo Virtuvės B88

Rating
€5.35 €3.42





Nerūdijančio Plieno Rankinių Miltų Sifter su Rankena Metalo Išspaudžia Smulkių akučių Sietą, Kepimo Virtuvės B88 Aprašymas:

Savybės:

1.Nerūdijančio Plieno Miltų Sietą:Mūsų nerūdijančio plieno smulkių akučių sietą yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno,kuris neturi kvapo ir nėra lengva sulaužyti.Miltų sietą, puodeliai nebus rūdžių po ilgai naudojant.

2.Bauda Akių Miltų Sifter:Mūsų miltų sifter kepimui galite filtruoti perteklius priemaišos,kad miltų daugiau baudą ir padidinti oro kiekį miltų.Keptas tortas bus labiau subtilus, švelnus skonis po šiuos veiksmus.

3.Viena Ranka Operacijos:Palyginti su ranka-cranked suku sietą,mūsų kepimo sietą taurė yra patogiau.Jūs tiesiog išspaudžia sukelti rankena su vienu paspauskite,milteliai gali būti filtruojamas,lengva valdyti.

4.Lengva valyti:pakankamai Didelė, miltų, nėra perkrautas iš viršaus, pavyzdžiui, skriejikas sietą.Ji yra lengva valyti,jūs galite tiesiog bakstelėkite sietą su ranka,arba ji gali būti prapūsti švarus, plaukų džiovintuvas.

5.Keli naudojimo būdai:Šiuo miltų sietą, kepimui, taip pat tinka filtravimo kakavos milteliai,pyrago prieskonių miltelių, migdolų milteliai, miltinio cukraus arba kitų panašių miltelių.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Specifikacija:

Medžiaga:Nerūdijantis Plienas

Dydis:

S:Vienas sluoksnis,Aukštis:9.5 cm Sieto Angos Skersmuo:10.5 cm

M:Dvigubo sluoksnio,Aukštis:13,5 cm Sieto Angos Skersmuo:9.5 cm

L:Dvigubo sluoksnio,Aukštis:13cm Sieto Angos Skersmuo:12 cm

Komplektą Sudaro:

1x Miltų Sifter