Medienos Lukšto kraštų Apdailinimo, Preglued Lankstaus Medžio Juostos iš Geležies su Karšto Lydalo už Kabineto Baldų Restauravimo(Juodas Blizgus Planą)

Produkto Aprašymas

Prekės pavadinimas: Fanera Roll Medienos Lukšto kraštų Apdailinimo

Medžiaga: PVC

Plotis: 20mm (0.78 colio)/ 22mm(0.86 colių) /30mm (1.18 colių)/ 40mm(1.57 colių)

Ilgis: 5meter(16.4 pėdų)/ 10meter(32.8 pėdų)

Storis: 1.2 mm

Aukštos kokybės PVC Fanera, Apvadu:

Ši Fanera, Apvadu yra pagamintas iš PVC, sukurtas aukštos kokybės karšto lydalo klijai iš anksto surištos, ir buvo smulkiai poliruoti puikiai remonto ar padidinti spintos.Jis taip pat tinka visų rūšių baldai (spintos, lentynos, drabužių spinta, tualetinis staliukas, durų ir pan.), "PASIDARYK pats" projektams, rankdarbiai ir kt., kurie gali teikti puikus baigti savo projektus.

Lengvas Montavimas &Lankstumas:

Fanera, briaunų laminavimo juostelės yra labai lengva įdiegti.Naudojant bendrą geležies, karšto oro pūstuvas ar briaunų laminavimo staklės geležies paviršiaus fanera, briaunų laminavimo juostelės, siekiant paspartinti tirpimo karšto lydalo klijai ir padaryti tai greitai prilimpa prie jūsų baldai; be to, taip pat galite apdailos juosta, lanksčiai, kad atitiktų jūsų poreikius, su lengvumu.

Patvarus &Ilgalaikių Obligacijų:

Ypač stipriu karšto lydalo klijai tolygiai ant faneros apvadu stipri, nuolatinės obligacijos, taupyti savo laiką ir energiją, dažnai baldų remontas.

100% Laiminga Paslaugos:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti 1-5mm skirtumai dėl rankinis matavimas.Jei turite kokių nors klausimų , prašome susisiekti su mumis laiku.

  • Tipas: Kraštų Apdailinimo
  • Kilmės: KN(Kilmės)