Indai

Didelės Talpos Priešpiečių Dėžutė Sandarus Nerūdijančio Plieno Bento Box Aukšto Efektyvumo Išlaikyti Temperatūros Nešiojamų Maisto Konteinerį

Rating
€17.40 €12.18





(1)Naudojimo scenarijus:-Tai pietūs lauke, tinka suaugusiems ir vaikams.Ji gali būti naudojama mokyklose, biuruose, kelionės, kempingas, piknikus.Jis gali būti naudojamas kaip labai praktiškas maisto konteinerių, saugi ir ekologiška.

(2)tinklų projektavimo:-Dideles talpos dizaino, mes suteikiame 2 sluoksnių stilius jums pasirinkti, laikyti įvairius maisto produktus, patogiai, pareikšti savo pietūs sveikas ir skanus, ir taip sutaupyti pinigų.Vaisiai, daržovės, mėsa, ir pagrindinių maisto produktų yra tas pats.

(3)nepralaidi vandeniui konstrukcija:-Tai paprastas, maisto konteineryje bento dėžutėje yra hermetiškumą ir antspaudu dangčio dizainas išvengti išsiliejusių ar ištekėjimo skonį.Ir dėl to, kad vidinis paviršius yra itin lygus, pietų ruošimo indą, tai priešpiečių dėžutė yra taip pat labai lengva valyti.

(4)Saugus ir aplinkai draugiškas: -naudojant nerūdijančio plieno medžiagos, skirtos maisto kokybės kreipkitės, patvarus ir ne deformuoti, jokių rūdžių, pietūs lauke gali būti lengvai atskirti, lengva valyti, ir gali išlaikyti maistą šviežią, galite būti tikri.

(5)Paslaugos:-Jei turite kokių nors klausimų, pirkimo proceso metu, prašome susisiekti su mumis el. paštu ir aš duosiu jums patenkinamo atsakymo per 24 valandas.

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Svoris: 562.0 g

Dydis: 1200ml

Spalva: rožinė aukso

1 x izoliuotas priešpiečių dėžutė

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos: Round
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno