Grožio Pagrindai

Blakstienų Pratęsimo Klijai i-grožio Tipo 1 butelis IB Ultra super Klijai Atskirų Greitai Džiūstantis Blakstienų priauginimo Klijai 5ml/butelis

Rating
€6.46 €6.14





Vengti patekimo ant odos ir į akis tuo atveju, jei jis patenka į akis,kruopščiai nuplauti vandeniu.

LAIKYKITE MA¾IEMS VAIKAMS.Tik profesionaliam naudojimui skirtas blakstienų priauginimui.LAIKYMO REIKALAVIMAI

Laikyti sandariai uždarytą, o ne naudoti.Vengti tiesioginių saulės spindulių ir laikyti sausai,saugoti patalpoje,vėsioje ir gerai vėdinamoje vietoje. 1 buteliukas,5 ml/butelis Pastaba, klijai: Ir Prašome suplakti butelį klijai, prieš naudojant jį.Jį naudoti nuo antros lašas,nes ingrediento pirmas lašas negaliu gerai išmaišyti.Neatidarytą klijų galiojimo laikas yra maždaug 6months .Bet vieną kartą atidarius , tinkamumo laikas yra maždaug 2~3months.Siekiant preseve jūsų klijai,laikyti atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių,drėgmės ir šilumos.Ir nuolat klijai, kepurės itin įtemptas tarp naudoja.Klijai turi būti laikomi vėsioje šešėliai vieta.Laikyti klijai sandariame inde su silicio dioksidas paketas, kad atkreipti dėmesį drėgmės.Nereikia laikyti klijų į šaldytuvą, kai jūs jį atidarė.Geriausias būdas išlaikyti naują klijų prieš atidarydami yra laikykite jį šaldytuve.Bet tu turi įdėti ne klijai iš šaldytuvo 4hour, kol jūs jį naudoti.

OEM & private Label

Jūs ieškote pradėti savo blakstienų pratęsimo prekės ženklą?Jums atėjo į tinkamą vietą.Pradedant savo privačiu užima daug laiko ir atsidavimo, ir jūs negalite eiti tik jis vienas!Jums reikia tiekėjas galite tikėtis pristatyti aukščiausios kokybės produktus, kad jūs galite sutelkti dėmesį į pastato savo prekės ženklą.Mes padėsime jums imtis savo blakstienų verslo į kitą lygį.

Kaip Privačios Etiketės (OEM) darbą?

Privačios etiketės produktų yra pagaminti trečiųjų šalių gamintojas (kaip ir mums!) ir parduodami pagal savo prekės ženklą.Galite nurodyti viskas apie produktą – tai, kas vyksta, tai, kaip jis supakuotas, ką etiketės atrodo, – ir moka už tai, kad jis pagamintas ir pristatytas į savo vietą.

Mes siūlo tiek etiketės, spausdinimo ir spausdinimo paslaugas, pagal kurią jūsų prekės ženklo logotipas spausdinti tiesiogiai ant produktų, galite užsisakyti.Mes galime privačios etiketės įvairių blakstienų priauginimas, blakstienų pratęsimo klijai, paakių pagalvėlės, pincetai, prieš priežiūrą ir reabilitaciją produktus.Branding jūsų profesinės kosmetikos linija gali būti greitas ir efektyvus būdas augti jūsų įmonės įvaizdį.

Koks procesas Privačiu?

Pirma, mes rekomenduojame jums išbandyti mūsų kokybės esamus produktus ir gauti įkvėpė už savo prekės ženklą.Dėl mūsų svetainėje, mes siūlome platų asortimentą iš anksto esamų, įrodyta, formules ir produktų, kuriuos galite pasirinkti iš, kad pirkti ir imtis.

Antra, susisiekite su mūsų komanda Whatsapp +86-15920836684 Privačiu departamentas šią informaciją.

Jūsų vardas*

Įmonės Pavadinimas ir Adresas*

Interneto svetainės Adresas (Jei taikoma)

Telefono Numeris

Produktai jus domina privatūs žymėjimas

Trečia, mes atsiųsime jums citata jūsų potencialaus tvarka ir, jei jūs nuspręsite pradėti privačios etiketės su mumis, projektavimo procesas prasideda.

Koks mažiausias užsakymo kiekis OEM?

Mes reikalaujame, kad jūs padaryti mažiausiai produkcijos kiekį kiekvienam produktui.Mes galime jums parodysime, tai susisiekę su mūsų OEM specialistas Whatsapp +86-15920836684.

  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • False Eyelashe Ilgis: 0.5-1cm
  • Prekės Pavadinimas: IB KANALO
  • Kilmės: KR(Origin)
  • Netikrų Blakstienų Rūšiuoti: Blakstienos Pratęsimo
  • Netikrų Blakstienų Medžiaga: Plunksna
  • Kiekis: 1
  • dydis: 5ml
  • Elemento Tipas: Netikrų Blakstienų
  • Modelio Numeris: IB klijai

  • Author: Ksenij20
  • Date: 2021-05-27
  • Delivery fast, with glue put two packs with patches, thank you very nice!
  • 5/5