Namų Dekoras

Sienų Dekoras Abstrakčiojo Meno Paveikslas Aliejaus Tapybai Šiuolaikinio Nuogas Begalinės Meilės, Romantiškas Kūrinys Ant Drobės, Miegamojo Vonios, Biuro Dovana

Rating
€100.92 €81.74





100% Rankomis Dažyti + 100% Pasitenkinimo + 100% Pinigų Grąžinimo Garantija + 90 Dienų Pirkėjo Apsaugos

Aliejaus tapybai Descripition: 1. Aukštos kokybės, 100% rankomis dažyti ant drobės,o Ne spausdinti arba plakatą.Naudoti tą patį brushstrokes ir metodus, originalus menininkas. 2. Su Drobė Valcavimo, be rėmeliais. 3. Nes visi paveikslai yra rankų darbo po užsakyta apdorojimo laikas bus 15-20 dienų. 4. Didmeninė kad palankiai įvertino.Didelis Užsakymą,Didelis Nuolaida. 5. Individualų Užsakymą priimti.Mes galime padaryti bet kokį paveikslėlį su bet kokio dydžio iš jūsų, Susisiekite su mumis daugiau informacijos.Foto Iš Mūsų Užbaigti Paveikslai :

Pastaba: nuotraukos buvo ėmėsi fotoaparato,dėl fotografavimo šviesos skirtumas,spalvos mūsų tapybos atrodyti šiek tiek skiriasi nuo originalo.Pasitiki mumis, jums bus rasti, jie labiau gražus, kai jūs gaunate tikrasis tapybos :)

Aliejaus Tapybai Dažnai Užduodami Klausimai:

1. Ar reprodukcijai atrodo lygiai taip pat, kaip originalas?

Ne Keve Dailės Galerija kopijos yra pagaminti rankomis.Mes ištirti darbų, kad mes įsigyti labai atsargiai.Mes įsitikinkite, kad mūsų reprodukcijos būti tos pačios brushstrokes ir technologijas, naudojamas originalus menininkas.Tačiau, kadangi paveikslai yra pagaminti rankomis ir yra ne kompiuteriu, visada yra šiek tiek variacijos tarp kopijos ir originalo.Taip pat galite eiti į viršų patikrinti, pridėti nuotraukas, kurios, palyginti su originalu.

2.Jei aš, kad paveikslą su rėmu noriu gauti tapybos įrėminti ir pasirengę pakabinti ant mano sienos ?

Kaina, parodė mūsų parduotuvė yra tik drobė.Be ištemptas ir Įrėminti.TAIP.Kai jums, kad tiek rėmo, ir tapyba, mes ruožas savo tapybos ant neštuvų barai.Tada mes rėmo dažymo ir įdėti visą reikiamą aparatūrą galite pakabinti savo paveikslą ant sienos.Susisiekite su mumis ir įrėminti kainą.

3.Kaip ilgai turėsiu laukti, kol mano paveikslą ?

Užtikrinti aukštos kokybės,paprastai tai užtruks apie 10-20 dienų užbaigti paveikslą.Ji atvyksta į savo pusę 5-10 darbo dienų iki EMS, DHL, "FedEx" ir tt tarptautinės express".Jei jūsų užsakymas yra skubus,gal chirstmas ar Dovana prašome pažymėti jūsų tikėtis gavo data,mes stengiamės organizuoti greitesnis pristatymas.

4.Kaip paveikslų supakuoti?

Už drobė meno,visi paveikslai bus valcavimo ir supakuoti tvirta PVC vamzdžio viduje ir burbulas plastiko išorėje.Ir stiprus carton bus supakuotas įrėminti paveikslai.

5.Kokį apmokėjimo ar galite priimti?

Šiuo metu galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ,Paypal ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Dulcevitae.lt ateityje.

6.Jūs galite atgaminti paveikslų iš mano nuotrauka?

Taip, mes galime atkurti aliejaus tapybai iš bet aišku, paveikslėlis ar nuotrauka.Jums tiesiog reikia atsiųsti mums savo domina, nuotraukos ir leiskite mums žinoti, dydį, kurį norite dažų,mes pasirūpinsime profesionalus menininkas tapyti tai už jus.Susisiekite su mumis internetu arba siųskite mums laiškus, už informaciją.

7.Aš galiu grįžti tapybos, jei man tai nepatinka?

Taip,jūs galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavus prekes, jei esate nepatenkinti su kokybės.Visa grąžinamoji išmoka bus išsiųstas po to, kai mes turime dažymo.Prašome įsitikinkite, kad grįžti yra stipri pakavimo.Prašome atkreipti dėmesį, grąžinimo politika netaikoma pritaikytą užsakymus.

Custom Tapybos & Pasirinktinis Dydis :

1 Visų dydžių rasite čia.Jei nerandate norimo dydžio, kreipkitės į mus pasirinktinis dydis.

2 Mes galime padaryti, bet nuotraukas iš jūsų su bet kokio dydžio.Susisiekite su mumis Individualų Užsakymą.Tipų paveikslų galite pasirinkti :

Paketas paveikslai:

Mūsų Galerija :

  • Paramos Bazės: Drobė
  • Rėmelio režimu: Neįrėminti
  • Dalykai: Paveikslas, Tapyba
  • Rėmas: No
  • Stilius: Modernus
  • Formos: Aikštė
  • Medžiaga: Linas
  • Forma: Vieną
  • Technics: Rankomis Dažyti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Originalus: No
  • Vidutinis: Aliejus
  • Prekės Pavadinimas: Zemalu
  • Tipas: Naftos Paveikslai