Ranka & Elektrinių Įrankių Priedai

Elektriniai Gręžimo Dulkių Padengti Gumos Poveikio Plaktukas Gręžimo Dulkių Surinkėjas Dulkėms Prietaiso Elektrinių Įrankių Priedai

Rating
€3.31 €1.66





Taigi, Gręžimo skylės sienos jis yra valdomas pagal!

Išvengti, didžiąja dalimi plisti dulkėms ir Įkvėpimo į plaučius

Su mūsų gręžimo dulkių dangtelį galite sumažinti dulkių ir nuolaužų už švarią darbo vietą.Gręžimo karūnos yra pagamintas iš patvaraus silikono.Jis yra tuščiaviduriai kolegija, kuri renka dulkes ir šiukšles, o jūs gręžimo kiekvieną skylę.

Jums bus nustebinti tuo, kaip patogu ir lengva šis esė leidžia išvalyti po projekto.Dėl universalumo ir naudą šis įrankis lauke, jis yra puikus, be jokių įrankių.Pagrindinės savybės ✔ [dulkių surinkimo įrenginys], siekiant apsaugoti jūsų grindų ar jūsų baldai bus purvinos su dulkių, pabandykite tai universalus grąžtas.Tai patogus prietaisas tinka gręžimo, ir pagauna dulkių, susidarančių per Gręžimo skylės gipso, medžio, metalo, betono ir kitų medžiagų.

✔ [Vertybes, mažinti] namų tobulinimo projektus, gali būti purvinas.Jei esate gręžti naujos skylės, didelis ar mažas, yra smulkūs milteliai ištirps, gipso kartono ar medžio gabalus į kambarį.Naudokite šią gręžimo dulkių dangtelį kontrolės purvo ir išlaikyti jūsų grindų ir paviršių, nedulkėtas, taigi išvalyti po projekto yra paprasta.

Įdiegti ✔ [lengva naudoti] Paprasta, lengva valyti, ir per Minutę yra paruoštas naudoti.Skalowalne Dizaino netrukdys jūsų darbo.

✔[Tinka keliems gręžimo], gręžimo dulkių-apsauginis dangtis gali būti naudojamas įvairių "PASIDARYK pats" projektams, skyles reikia. 1,1±0,1 cm skylės diametras tinka daugumai gręžimo, be koregavimo.Tinka elektros, plaktukas, elektros spuogų, sprogdinimo, gręžimo, suktuvu ir kt.

Naudojimo būdai

Specifikacija

Medžiagos

Silikono

Skersmuo, kiaurymės

1.1±0.1 CM

Spalva

Juoda, balta

Pakuotės dydis

(L x W x H)

Juodas viršelis: 14,5 x 10.5 x 8.5 CM

Balta danga: 15 x 11 x 9CM

Ilgis

10CM

Apačioje Išorinis Skersmuo

8.8 CM

Apačioje Vidinis Skersmuo

6.5 CM

Svoris

Juodas Viršelis: 98.8 G

Balta danga: 73G

Pakuotės turinys

Elektrinis Smūginis Grąžtas Dulkių Dangtelį × 1/2/4 Pastaba

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai gali skirtis pagal faktinę spalva straipsnio šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalva, rodoma.

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti nukrypti, prašome šviesos matavimas.

  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Dulkių Surinkėjas
  • Sertifikavimo: CE, ROHS