Kempingas & Žygiai

EDC Nerūdijančio Plieno Mini Daugiafunkcinis Keychain Įrašą Juostinėmis Lauko Diržo Raktų pakabukas Organizatorius Nešiojamas Kišenėje Įrankis

Rating
€2.47 €1.98





Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės Funkcija:

1.ILGAAMŽIAI-Tai minkštas ir kompaktiškas raktas organizatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės Nerūdijančio Plieno medžiaga, kuri gali paslėpti aštrių klavišą kraštų ir apsaugoti juos nuo braižymo telefono ar piniginės.

2.SUTAUPYTI VIETOS: Ar raktus visada užima daugiausia vietos kišenėje ar rankinėje?Šį susitarimą su key chain, jis gali organizuoti savo raktus metodiškai ir išsaugoti erdvę efektyviai!

3.NE KLAVIŠUS TRIUKŠMAS: jūs Galite visada girdėti jingling triukšmo iš klavišus, kai jūs dirbate ar pėsčiomis?Šis smart raktas organizatorius gali kompaktiškas raktų ir jų išvengti, sloshing aplink ar triukšmauti.

4.LENGVA SURINKTI: nereikia Jokių įrankių, viskas ko jums reikia yra jūsų sumanumas ranka.

5.GREITOS PRIEIGOS PRIE JŪSŲ RAKTAI: Line up jūsų standartinio dydžio, plokšti raktai, prisukite varžtus ir pamiršti apie didelių gabaritų keychains.Kompaktiškas raktų pakabukas apima plėtros komplektas su varžtais ir tarpiklius, kad tilptų iki 5 raktai.Sulenkite savo raktus slim raktų pakabukas ir sutaupyti vietos jūsų krepšyje ar kišenės.Tvarkyti svarbius mygtukus, su viena paprasta naudoti elementą.

Specifikacija:

Medžiaga:nerūdijančio plieno

Dydis:Vienas Dydis

Spalva:Kaip paveikslėlyje parodyta

Savybės: nereikia Jokių įrankių, viskas ko jums reikia yra jūsų sumanumas ranka.

Sezonas:Pavasaris,Vasara,Ruduo,ruduo,Žiema,ištisus Metus

Lytis:Vyrai, Moterys, Unisex

Tema:Sportas

Sporto Tipas:Laipiojimo,Kempingas,Žygiai

Pastaba:

1. prašome leisti 1-3 cm/ 0.39-1.18 colių skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g/ 0.007-0.01 lb/ 0.11-0.18 oz skirtumas tarp įvairių spalvų

2. dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti

Supakuoti apima:

1 xKey grandinės

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • dydis: M
  • Tipas: Kišenė, Multi Įrankiai