Dviračių Dalys

Kalnų Dviratis Sponge Bar Spaustuvai MTB Smūgio Absorbcijos priešslydžio sistema Ultralight Minkštas Dviračio Rankenos Danga Padengti 2vnt pagal Viaron

Rating
€5.88 €3.41





PRODUKTO APRAŠYMAS

Prekės Pavadinimas : VIARON

Ilgis: Apie 13cm

Plotis: Apie 3cm

Storis: Apie 6mm

Svoris:Apie 27g

Medžiaga: Sponge

Spalva: Juoda

Rekomenduojama Naudoti : MTB

Paketas Apima

2 * Sponge Bar Spaustuvai

2. * Pabaigos Kištukai

Kodėl jums reikia tvirtinasi?

Nėra nieko blogiau, kaip pataikyti, kad sunku takas į kalną priešais jus, tačiau jūsų rankos yra suprakaitavęs, ir jie pradeda stumdomas per barų.Tai ne tik nusivylimą, kai jūs turite sustabdyti, sunaikinti savo rankose sausas ir vėl pradėti, tai gali būti pavojinga, įvažiavus reljefo stoka, rankena gali sukelti traumų.Gal turite laikinai išspręsti šią problemą dėvėti dviračiais pirštines, tačiau tai gali padidinti drėgmės ant savo rankų delnai, nes šiluma kaupiasi per fizinio krūvio jojimo dviračiu.Laimei, jūs galite nusipirkti dviračio rankenos, kad palaikyti rankose ir net laikykite juos tinkamai jojimo poziciją, siekiant pašalinti bet kokius skausmai ir skausmai, kad gali būti jaučiamas po adrenalino palieka jus.

Minkštas ir Puikus Sukibimas

Sponge MTB spaustuvai, pasiūlyti patobulinta pagalvėle, komfortą, palyginti su sunkiau junginys kovą.Minkštesnė junginys padidina sąlyčio plotą tarp savo pirštines ir barai, sumažina spaudimo taškus.Minkštesnė gamta taip pat padeda pateikti daugiau paminkštinimas nuo smūgių, o tai dar labiau pagerina jūsų gebėjimą laikyti ir valdyti vairą.Ji suteikia puikų sukibimą net kai šlapia išlaikyti pasitikėjimą iki finišo linijos.

Klasikinis ir Praktinių Spalva

Galima labiausiai praktinių juosta juostos spalvas, juoda, taip nebus 'avarija" su bet kokia motociklo ar komponentai paleisti.Juoda yra konservatyvus dar praktiškai pasirinkimas, kad nebus rodomas jo amžius, kaip spalvos juosta.Jei ieškote tiesiog tinka ir pamiršti, tada klasikinės juodos liks, ieško gero ilgą laiką.

Lengva Įdiegti

Naujas spaustuvai gali padaryti dviratį jaustis kaip visiškai naujas.O tiesa nedidelė dalis, dviračio, vairo rankenos yra pagrindinis veiksnys, kaip jums patogu yra ant dviračio.Geros naujienos yra tai, kad jums nereikia dviračių parduotuvėje gauti įdiegti savo vairas tvirtinasi.

Kaip įdiegti rankenos ant savo MTB 3 paprastus veiksmus?

1. Gera rankenų.Paspauskite galiniais dangteliais.

2. Naudoti patrinkite spirito ar langų valikliu, valyti viduje, spaustuvai, šlapias baras ir viduje rankena, skaidrių ant baro.

3. Stūmimo rankena visą kelią ant baro, sukimo suderinti jų kontūrai.Leiskite išdžiūti 24 val.

GAMINIO PARAMETRŲ

Neįtikėtinai lengvas

Kempine vairo rankenos yra paprastas ir neturi metalų ar maža aparatūros juostelių, jos yra neįtikėtinai lengvas.Šie spaustuvai yra puikus kalnų dviratis raitelis, kuris reikalauja komforto ir efektyvumo, be jokių papildomas svoris.Lengvas leidžia jums išlaikyti bendrą masę dviračiu mažai.

  • Prekės ženklas: VIARON
  • Ilgis (cm): 13cm
  • Medžiaga: Kempinė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: VIARON
  • Plotis(cm): 3cm