lizdo

Automobilių Vidaus Priežiūros Plastikinės Dalys, Padangų Restauravimas Agentas, Automobilių Priežiūra, Vaškas Odos Priemonė Agentas Oda Švaresnė --

Rating
€3.27 €2.35





30ML Automobilinio Plastiko Restauratorius Agentas Greitai Atkurti, Auto Odos&Plastiko Atnaujinimas Purškimo ,Interjero Švaresnių Automobilių ,VISUREIGIS

Specifikacija:

Grynasis kiekis: 30ml

Pareigos:Išsamiai & Restauravimas

Aprašymai:

1.Saugai: Pagamintas iš ekologiškai švarių medžiagų, naudojant naftos-nemokamai formulė, nekenksmingas ir bekvapį, tai sukelia jokios žalos jūsų automobilio ar kitos odos Plastikinių daiktų.Lengvai nubraukia toli teršalų nepakenkiant odos Plastiko.

2.Greitas atsigavimas:Švelniai patrinti ją nedelsiant juoda, šviesūs, ne neplautas .Jis gali prasiskverbti giliai į poras medžiagos, padidinti paviršiaus blizgesys, lėtina senėjimo, ir lengvai nuvalykite teršalus, nepažeidus paviršiaus.

3.Profesionalus automobilių plastiko ir odos priežiūros atstovas: apsauginis sluoksnis yra sudarytas paviršiaus plastiko, ir spalva neblunka po daugkartinio skalbimo.Už odos, o ne tik automobilių oda gali būti naudojamos, bet taip pat ir mūsų techninės priežiūros purškalas gali būti vartojamas gydyti oda, kuri gali būti naudojama kasdieniame gyvenime.

4.Ilgalaikis laikas: Jis yra ne neplautas ir pilnas spalvų.Ji gali trukti 6 mėnesius, ir sutaupyti daug priežiūros išlaidas.Naudoti reguliariai siekiant geresnių rezultatų.

5.Paprasta operacija: po Vieną įpurškimą ir vienas braukite gali išlaikyti jūsų automobilio spalvingi išvaizdą.

6.Widly naudoti:Ji puikiai tinka visų tipų transporto priemonės, tokios kaip automobiliai, vienatūris, visureigis, motociklas, motociklų, dviračių, ir dar daugiau.

  • Prekės Tomas: 30ml
  • Prekės Svoris: 0.04kgkg
  • Specialios Funkcijos: Greitas atsigavimas
  • Elemento Tipas: Odinis & Apmušalų Valiklį
  • Medžiagos Tipas: --
  • Kilmės: KN(Kilmės)