lizdo

FBIL-Vaikams Duonos Formuotojas Žaislai Apsimesti Žaisti Rinkiniai Medinis Modeliavimo Skrudintuvai Mašina Vaidmuo Virtuvės Įrankiai Playset Vaikams

Rating
€15.26 €12.21





body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Mini virtuvės reikmenys yra animacinių filmų modeliavimas ir natūralias spalvas, kad pritraukti vaikų dėmesį ir skatinti jų norą tyrinėti.

Žaisti šį žaidimą ne tik gali skatinti tėvų ir vaikų tarpusavio santykių, bet taip pat gali padidinti vaiko bendravimo įgūdžius.

Duonos formuotojas žaislų rinkinys pagamintas iš kokybiško medžio, kuris yra netoksiškas, patvarus ir saugus dėl savo vaikams mėgautis žaidimo laiko.

Į apsimesti žaisti žaislų rinkinys su modeliavimas jungiklis turi išskirtinį meistriškumą ir lygaus paviršiaus, be šerpetų nulio savo vaikų rankas.

Šį rinkinį su kai kurių prekių gali leiskite vaikams nuspręsti turinį žaidimas themself ir pagerinti savo jausmą pasiekimas.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Duonos Formuotojas Žaislai

Taikoma amžius: nuo 3 metų

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:mediena

Dydis:15 x 9 x 10.2 cm

Pakuotės Turinys:

1 x duonos mašina

1 x plokštė

1 x sūris, riekelės

1 x pomidorų griežinėliai

2 x taurę

1 x uogiene

1 x grandiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Įspėjimas: no
  • Medžiaga: Mediena
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Amžius: > 3 metų
  • Lytis: Unisex
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Tipas: Virtuvės Žaislų Rinkinys
  • Modelio Numeris: Naujas