Styginiai Instrumentai

Gitara Belaidė Sistema Professional Belaidžio Gitara Siųstuvas, Imtuvo Įkrovimo Sistema Siųstuvas gitara priedai

Rating
€25.22 €17.65





Nesvarbu, ar esate užkariauja didelis etape ar maža vietos, tai belaidė gitara siųstuvas, imtuvo rinkinys bus suteikia jums gražus scenos patirtį.Stiprus gebėjimas įsiskverbti į sienas ir atlaiko spaudimą.UHF numatyta bauda signalas ir anti-sąsaja kokybės, didesnio garso kokybę. 50m ilgio perdavimo diapazonas be trukdžių. 210° pasukti galvas tinka dauguma muzikos instrumentai.Plug and play, paprastas naudoti.Kompaktiškas ir lengvas, lengva nešiotis.Įmontuota įkraunama baterija, iki 6 valandų baterijos veikimo laikas pilnai įkrauta.

Savybės:

UHF belaidės gitaros sistemos palaiko nesuglaudinto signalo perdavimo ir daugiau kaip 50m lauko perdavimo diapazonas be trukdžių.

Plug and play, nereikia, jungiamasis kabelis, lankstus ir patogus naudoti.Žaidėjai gali sutelkti dėmesį į savo veiklos etape, koncertai ir praktiškai be hassles, laidų. 210° pasukti 1/4" kištukas dizaino, galima naudoti priemones su įvesties lizdo įvairių pozicijų.Mažas dydis ir šviesos svorio nešioti.

UHF garso perdavimo, anti-trukdžių ir itin trumpos pertraukos, suteikia jums puikią muzikos garso.Aukščiausios 90dB dinaminis diapazonas, 24bit/48KHz mėginių ėmimo dažnumą, ir 20Hz-20kHz dažnio atsakas daugiau stabilus ir daugiau aiškių signalų perdavimo.

Integruotas pakartotinai įkraunamas ličio akumuliatorius, darbo laikas iki 6 valandų, kai visiškai įkrautas, ir ateina su USB laido patogu įkrauti, kuri užtikrina bauda veiklos už kiekvieną jūsų pasirodymą.

Tinka elektrinė gitara, elektrinis akustinė gitara, bosinė gitara ir kiti muzikos instrumentai su 6.35 mm jack.Taip pat parama naudojant su ausinių, gitara amp, garsiakalbis, gitaros efektų pedalas, garso maišytuvas ir kt.

Ši gitara belaidė sistema naudoja skaitmeninius UHF radijo dažnių perdavimo technologijos atsikratyti kabelis, perdavimo atstumas yra iki 50 metrų be trukdžių, jums yra suteikta laisvė klajoti etape tikrai dinaminėms.

Techniniai duomenys:

Dažnių diapazonas: 20Hz-20KHz

Pagrindinė spalva: juoda

Pagrindinė medžiaga: ABS

Signalo ir triukšmo Santykis: 90dB

THD+Noise: Pakavimo Sąrašas:

1 * Siųstuvas

1 * Imtuvas

1 * USB Kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Dulcevitae.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Dulcevitae.lt!

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kištuko Tipas: Nėra
  • Modelio Numeris: Siųstuvas, Imtuvo Sistema
  • Tipas: Gitara Siųstuvas Imtuvas

  • Author: Vinta Satva
  • Date: 2021-04-19
  • Write only stuff for four.
  • 4/5