Namų Elektronikos Priedai

Silikono Nuotolinio Valdymo Atveju Xiaomi Mi Box S/4X Mi Nuotolinio TV Stick Padengti Xiaomi Minkštas Paprastas nuotolinio valdymo pultai Kontrolės Raštas

Rating
€0.93 €0.55





Aprašymas:

Ypatybė:

Pilna apsauga: pagamintas iš aukštos kokybės silikono, siekiant išvengti nuostolių atgal ir nuotolinio valdymo pulto baterijos.Neleidžia vaikams atidaryti atgal ir žaisti; veiksmingai išvengti įbrėžimų, smūgių, vibracijos ir lūžių.

Lengva rasti: Jūs galite lengvai rasti tai naktį, kuri yra lengviau rasti nei juoda; Ji yra skirta įvairių spalvų, ir, kai jūs sumaišykite kelis nuotolinio valdymo pultai kartu, jie gali būti identifikuoti greitai, kurios sutaupo daug laiko.

Lengvai rankena ir įdiegti: Šis nuotolinio padengti šviečia tamsoje, labai tyliai, ir atgal, yra suprojektuoti, su anti-slip ratilai, kuri siūlo daugiau patogi rankena, palyginti su atskiro nuotolinio valdymo pultelio.

Puikiai dera: Šis nuotolinio dangtelis tinka sandariai, su skylėmis išsirikiavo eilės.Storis yra tik teisė.Galite išvalyti mygtuką, be jaustis mygtuką.

Lengvas ir mažiau lašas: lengvas silikono mova apsaugo nuo atsitiktinio kritimo ir padidina sukibimą, nuotolinio valdymo, maksimalios apsaugos Anti-slip, dulkėms, plonas ir .

Techniniai duomenys:

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas

Spalva: Juoda, Mėlyna, Raudona, Šviesos mėlynos, žalios Šviesos

Gaminio dydis: 155 * 40 * 17mm/6.1*1.57*0.67 į

Taikomas modelis: už Xiaomi Mi Lange Nuotolinio valdymo

Pakuotė:

1*Nuotolinio valdymo Atveju

Pastabos:

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Naudoti: Universalus
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: centechia
  • Belaidis Ryšys: "bluetooth"