Bakeware

5 Stilių 500-800 Celsijaus Karštis Atsparus GRILIS Pirštinės Virimo Kepimo ant grotelių puodkėlės Virtuvės Apsaugos Kepimo Įrankiai

Rating
€9.28 €7.06





★★★ produkto informacija ☆☆☆

5 Stilių 500-800 Celsijaus Karštis Atsparus GRILIS Pirštinės Virimo Kepimo ant grotelių puodkėlės Virtuvės Apsaugos Kepimo Įrankiai, Medžiagos:Aramidinis 1313+ Medvilnė + Silikonas Spalva:5 Stilius Dydis:13.5 į*4.1 Maksimaliai Atsparus Karščiui: Tai šilumos atsparios pirštinės gali įrodymas, ekstremalių temperatūrų iki 1470°F/ 800°C (Apie 10-15 sekundžių).Prašome atkreipti dėmesį, kad šilumos varža pirštinės, tų pačių produktų rinkoje, skirtingos kainos, skirtingi šilumos varža.Sumažinti korozijai, dilimui, izoliacija ir karščiui atsparias Pirštines, Daugiafunkcinis panaudojimas: Atsparus Karščiui Pirštinės GRILIS,Orkaitė,Kepimo,Virimo,Kepimo,Židinys,Fryer ir metimas.Protingas Dizainas: išorinis aramido silikono,ne slydimo ir šilumos.

★★★ produkto rodyti ☆☆☆

★★★ atsargumo priemonių ☆☆☆ Palyginti su tradiciniais puodkėlės: 1. Daugiau Lankstumo: penkių pirštų dizainas suteikia jums daugiau lankstumo, kai ūkyje karšto puodai; 2. Super Danga: Silikono super-grip paviršiaus, ant kiekvienos pirštinės užtikrina lengviau suvokti valgių ir grilio įrankiai; 3. Universalumas: Ne tik pašalinti keptuvės iš krosnies, kaip tradicinės orkaitės mitt padaryti, bet prakeiktas mėsą ant grotelių, arba net juda karšto rąstų židinys, mūsų karščiui atsparios pirštinės gali padaryti darbą puikiai; 4.Šilumos Varža: Dvigubas Orkaitės Pirštinės siūlo itin didelis karštis pasipriešinimas dėl savo storio grynos medvilnės pamušalas ir išorinis aramido silikono.Jie visi EN407/EN420 Sertifikuota, tai reiškia, jie gali veiksmingai tau trukdo scalded naudojant orkaitę ant grotelių.Kitos Funkcijos: 1. Lengva plauti, skalbti Mašinoje; 2. Extra ilgi rankogaliai maksimaliai apsaugos riešų ir mažesnės dilbių; 3. Vidutinio dydžio, kad tilptų visi, ir ji yra dvipusė, kad tilptų ir kairėje, ir dešinėje; 4. Supakuota į baudos paketą.Geriausia dovana draugams ir šeimos; Naudojimo Įspėjimą: Dukart Termiškai Atsparios Pirštinės nėra skirtas naudoti per rekomenduojamą temperatūrą 1470 pagal celsijų (800 laipsnių Celsijaus ) ir negali būti naudojama, kai drėgnos arba panardinti į karštą vandenį, arba susiduria su garais.

★★★ Pirkėjai Vadovas ☆☆☆

Dropshipping

1.jūsų kliento užsakymą jūsų parduotuvėje arba svetainėje.

2.jums vieta pačia tvarka, mano saugoti ir išlaikyti pelną.

3.mes atsiųsime kad savo klientams tiesiogiai.

Didmeninė ir dropshipping yra ir sveikintinas.

Už dropshipping,mes galėtume išsiųsti prekes jūsų klientams

Pristatymas

Įprastas pristatymo laikas 7-35 dienų,Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius nr. stebėjimo informaciją.

(Kanada ir Australija pirkėjai, prašome pastaba: siekiant geriau sekti prekių saugą,Pasiūlymai pasirinkti ePacket Pristatymo būdą .Nes kinija rašyti gali ne užklausą logistikos informacija.)

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: 17track.net arba global.cainiao.com (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirma, mes esame pasirengę, siekiant padėti jums išspręsti jūsų rūpesčius.Prašome nepalikite prastų atsiliepimų.Ačiū

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų,prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir mums 5 žvaigždučių.

  • Medžiaga: Aramido 1313+ Medvilnė + Silikono
  • Tipas: BBQ Insulation Anti-hot Silicone Gloves
  • Funkcija: Lengvai Valomi, Šilumos Varža, Non-stick
  • Dizainas: Neslidūs
  • Taikoma Temperatūra: 500-800 Centigrade
  • Dropshipping: Yra (sveiki)
  • dydis: 13.5in*4.1in
  • Stilius: Punktyras, 5 stilius
  • Naudojimas: Krosnelė
  • Modelio Numeris: GRILIS Pirštinės-1