Namo Saugojimo Ir Organizacijos

1PCS Maišytuvas gauna nutekėjimo krepšelį kūrybos kriaukle gauna kabo maišelis nutekėjimo krepšelį virtuvės reikmenys gauna stovo

Rating
€3.35 €1.71





Sveiki, Sveiki atvykę į mano parduotuvę.Visas parduodamas prekes mūsų parduotuvėje yra pagaminti Kinijoje ir tiekia Kinija.Visų prekių paramos express pardavimo.Jūs galite nusipirkti juos su savimi.

[Produkto pavadinimas] : Rohas siurbtukas asfalto krepšys

Medžiaga: TPR

Spalva: tamsiai mėlyna/rožinė/mėlyna/balta

[Specifikacija] : 1 / nustatymas

[Produkto dydis] : 19.4*14.3*5.1 cm

Pastaba: dydis matuojamas ranka bus klaida 1 iki 2cm turistams.

Apie spalvų: Visos nuotraukos yra realios; ritmas, kuris gali būti šviesios spalvos, leidžia matmenų nuokrypiai per šviesos spektrą dėl monitoriaus spalvų Parametrus.

APMOKĖJIMAS: *?Mes priimame visus pagrindinius mokėjimo būdą, įskaitant sąlyginio Deponavimo, Alipay, T/T, ir?Kredito kortelės * Prašome nedvejodami rašykite mums, jei turite kokių nors klausimų dėl mokėjimo PRISTATYMAS: *?Jūsų prekės bus išsiųstos per 1-7 dienas po apmokėjimo gavimo. * Ji paprastai trunka 15-60 pristatymo dienos, ji gali vėluoti dėl užsakymą clearace ar švenčių dienomis. (Prašome nedvejodami rašykite mums, jei turite kokių nors problemų) * Jei pageidaujate kitų laivybos metodai, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, labai labai ačiū. (Atkreipkite dėmesį: ji gali atsirasti papildomų mokesčių, pvz., express)? *?Mes nesame atsakingi už bet PVM arba vartotojo mokestis. *?Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą nepasitarę su mumis, mes pasistengsime atsakyti į visus mūsų klientų ir išspręsti problemą, kad?jūs turite.Ginčas arba grąžinti nepasitarę nepadės išspręsti jokių problemų, ačiū, kad esate.?

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Produkto naudojimas: namų apyvokos reikmenys
  • Tipas: Laikymo Krepšiai
  • Šaltinis srityje: Kinija
  • Spalva: kaip parodyta pav.