Įrankiai

40m LS5 Lazerinis tolimatis tipo Aukšto patikslinta paraiškų OLED Liečiamų Ekranu Linijinis Nuolatinio Matavimo Ploto Matavimo Pitagoro

Rating
€30.01 €21.61





Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje。

Šis lazerinis tolimatis tipo priimti visiškai neliesti slėpti ekranas, supaprastintas veikimo sąsaja, taip pat maža ir lengva nešioti, jūs galite įdėti ją į jūsų krepšyje ar kišenėje, taip pat yra įvairių matavimo funkcijas.Ateikite ir išbandykite ją, ji neleis jums žemyn.

Savybės:

Priimti visiškai neliesti oled ekranas, paprasta naudoti ir suprasti, jums geriau naudojant patirtis.

Dangtelis yra pagamintas iš švelniavilnių kokybės aliuminio lydinio, medžiagos, išvaizda yra paprasta ir intravertiška, taip pat turi 0 mygtuką ir paslėptas neliesti kontrolės dizainas.

Ekrano adpot, kad 4H grūdinto stiklo medžiaga, su didelio aiškumo, aukštą skaidrumo, didelio jautrumo ir atsparumo smūgiams charakteristikomis.

Su bulit didelės talpos baterija, turi ilgą tarnavimo laiką, jums nereikia jaudintis dėl staigaus energijos nuostolių įtakos jūsų naudojimui.

Gali būti įvairių matavimo reikalavimai: Gali būti naudojamas linijinis matavimas, nuolatinis matavimas, ploto matavimo, tūrio matavimas, Pitagoro matavimo, kampo ir aukščio matavimas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio lydinys+grūdinto stiklo

Spalva: juoda

Maksimali lazerio svyruoja: 40m

Lazerio svyruoja paklaida: ±2mm

Baterijos: 1 * ličio baterija, 280mAh (yra komplekte)

Įkrovimo režimas: nuolatinė srovė 5V Pakavimo sąrašas:

1 * Lazerinis Tolimatis Tipo

1 * USB Kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Prekės Pavadinimas: BSIDE
  • Modelio Numeris: Tolimatis tipo