Virtuvės Saugojimo Ir Organizacijos

STOMMIHO Visos Stovo Puodą Organizatoriai 8 Pakopų Pan&Puodą Dangčiu Laikiklio Stovas 3 "PASIDARYK pats" Metodus, Reguliuojamas Kabinetas, Virtuvė, Virtuvės reikmenys Organizatorius

Rating
€32.21 €22.55





Spalva: Juoda Medžiaga:Metalas Prekės Matmenys(ilgis x plotis x aukštis): 18.8" x 7.8"x 14.9"/48x20x38cm Vielos skersmuo:0.18"/4.5 mm Montavimo Tipas:Countertop Apie šią prekę √[ Aukščio Pakopas ]: Tai visos stovo organizatorius ateina su 8 pakopų reguliuojamas, galite įdiegti visos organizatorius pagal dydį savo puodus ir keptuves.Nesvarbu, kaip didelis jūsų banką yra, tai vis dar tilptų į jūsų banką organizatorius. √[ 3 "PASIDARYK pats" Metodus ]: Tai virtuvės stovo turi 3 "PASIDARYK pats" metodus.Jūs galite įdiegti 8 pakopų ne abiejų pusių arba tiesiog įdiegti 4 pakopos vienoje pusėje.Jūs galite įdėti į puodą stovo taip, kaip jums patinka.Nustatyti jį ar ją stovint yra visi iki jums.Puikus virtuvės skaitiklis organizatorius virtuvės organizavimo ir laikymo. √[ Lengva įdiegti ]: Kaip lengva įdiegti šį puodą organizatorius?Net mažas vaikas gali įdiegti į puodą turėtojas per porą minučių.Visų pagrindinių dalių, sandėliukas organizatorius yra lauke.Nereikia papildomų įrankių. √[ Tvirta Konstrukcija ]: Tai virtuvės organizatorius padarė sunkiųjų geležies su juoda dažymas purkštuvu.Ji' s Labai Tvirtas ir Elegantiškas.Kietojo Trikampio dizaino, kuris yra stabilesnė ir mažiau gali nukristi.Juoda dažymas purkštuvu, daro puodą dangčiu rack nėra lengva rūdžių.

  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: KN(Kilmės)

  • Author: Xentanta
  • Date: 2021-07-19
  • There are many ways to set this up to make it work best for you. This is making it so much easier to just grab the pan I need with out digging through all the pans clanging them all together, making all kinds of noise. When I put this in the cupboard and started using it, I really liked how simple and quiet it made getting the bottom pan out. Looks good too.
  • 5/5