lizdo

3x3 4x4, 6x6 8x8 mm, Super Galingas, Stiprus Urmu Turas NdFeB Neodimio Diskų Magnetams, Dia N35 Retųjų Žemių Magnetas 3*3 4*4 6*6 8*8

Rating
€2.47 €2.35





f negalite rasti tai, ko norite , prašome tiesiog palikti mums pranešimą arba rašykite mums.Esame profesionalus magnetinių medžiagų tiekėjas.Mes turime daugiau nei šimtas įvairių dydžių magnetai sandėlyje.Galėtume gaminti, kaip už savo dizaino birių kiekis.

Forma : Apvalus

Medžiaga: NdFeB

Reitingas: N35

Max Darbinė Temperatūra: 80°C/176°F

Tolerancija: Apporx 0-0.5 mm

Danga: Nikelis + Varis + Nikelis Triple Sluoksniu Padengtą

Pastaba:

1: Neodimio magnetas yra itin galingas, pls rūpintis savo pirštus ar kitas kūno dalis, kad būtų išvengta sužeisti, tarp 2 vienetų didelis magnetas

2: Neodimio magnetas yra labai trapi ir lengvai pažeistas, pls elgtis švelniai, Kad.Stiprūs magnetai yra pagaminti iš retųjų žemių aukštoje temperatūroje, ir tai yra neįmanoma garantuoti 100% tobulumo.Savo nedidelių trūkumų neturi įtakos jo veikimas ir naudojimas.

3: Stiprūs magnetai turėtų laikytis atokiau nuo geležinė prekė ir kai kurie lengvai magnetized geležies produktų, pvz., monitorių, banko korteles, kompiuterius, televizorius ir mobiliuosius telefonus

4:Drausti kreipkitės ir naudoti vaikams iki 8 metų amžiaus vaikai negalėtų praryti

Programos:

Akustinis laukas: garsiakalbis , imtuvas , mikrofonas , signalizacija , scenos, garso , automobilių garso ir t.t.

Elektronika: nuolatinis magnetinis pavaros vakuuminiai jungtuvai , magnetines reles , matuoklio , matuoklis , garso matuoklis , a reed switch , jutikliai.

Elektros laukas: VCM , CD / DVD-ROM , generatoriai , elektros varikliai , servo varikliai , mikro varikliai , varikliai , vibracijos varikliai.

Mašinos ir įrenginiai: magnetinės separacijos , magnetinis kranas , magnetinio mašinos.

Sveikatos priežiūros: magnetinio rezonanso skeneriai , medicinos įranga , magnetinės apsaugos produktų ir pan.

Kitos šakos: magnetized Vaškas , vamzdžių ekranėlyje , magnetinio laikiklio , automatinė mahjong mašina , magnetinės spynos , durų ir langų magnetinė , magnetinės bagažo , odos žaislai , magnetiniai įrankiai , dovanos ir pakuotės.

mportant pareigos:

Importo muitų , mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.

Jums reikia patikrinti, ar tai su savo muitinės įstaiga, sužinoti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Prieš pasirašant paketas , prašome įsitikinti, kad produktas nebūtų pažeisti transportuojant ir ar produktas yra ji.Jei ne , prašome atsisako jį pasirašyti.Bus laikoma gavimo tinkamą produktą, kaip ilgai, kaip jūs pasirašė sklypas.

Atsiliepimai:

Jei jūs turite kai kurių problemų su spalva , dydis , kokybės ar kitų problemų , prašome susisiekti su mumis laisvai prieš, jūs suteikiate mums neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ, kaip tik Dulcevitae.lt leidžia mums palikti atsiliepimus.Mes labai norėtume suteikti jums patenkinti sprendimas.Jei jums patinka mūsų prekės , nuoširdžiai tikėtis penkių žvaigždučių atsiliepimų.Mes taip dirbti sunkiau, kad suteikti jums patenkinti tarnyba.

Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums , mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums , labai labai ačiū.

  • Formos: Disko
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prašymas: Pramonės Magnetas
  • Tipas: Nuolatinis
  • Modelio Numeris: 3-100vnt
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Su Skylėmis: No
  • Composite: Neodimio Magnetas

  • Author: Rasputina4885
  • Date: 2021-06-13
  • Excellent product fast shipping
  • 5/5