Papuošalai

Galvoju, Kiaušinių Meditacijos Akmuo Čakros Akmuo Kristalas Kiaušinių Sutelkiant Dėmesį Į Meditacijos Pašalinti Neigiamą Energiją Nerimas Reljefas

Rating
€4.48 €2.37





Aprašymas: 1. Ergonomiškas dizainas gali būti naudojamas kaip naudingas priminimas, kad padėti jums padaryti, kad šiuo metu lengva.Absoliučiai užkariauja šūkis-Tai laiko nusiraminti.

2. Ji turi gydomųjų funkcijų, jis gali sustiprinti imuninę sistemą, ir taip pat gali padidinti melatonino (sleep ir budrumo), kuri simbolizuoja gyvybę, turtą ir pažadas.Tai totem, saldainių dydžio akmuo, skirtas priminti jums imtis giliai įkvėpkite ir, atrodo, akimirksniu.

3. Naudoti kaip puikų produktyvumo įrankis, atsargiai ir elegantiškai išlaikyti fidgeting rankas užimtas, o yra labai nešiojamų.Skirta priminti žmonėms atsipalaiduoti.

4. Naudojamas ir streso, nerimo, paramos ir dėmesio valdymas.Tiesiog laikykite kiaušinį ir padėkite jį ant savo delno, kad iš karto pareikšti jausmas ramus ir atsipalaiduoti jūsų kūno ir proto.

5. Puiki priemonė dėmesio meditacija, kontempliacija ir chakra praktika.Tai yra puikus įrankis pašalinti neigiamą energiją ir skatinti įkvėpimo, džiaugsmo.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Mąstymas Kiaušinių

Svoris: apie 100g

Dydis: apie 5*3*3cm/1.97*1.18*1.18 colių

Įpakavimas: opp

Pakuotės dydis: apie 5*3*3cm/1.97*1.18*1.18 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Mąstymo Kiaušinių

Pastaba:

1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

  • Temos: AUGALŲ
  • Stilius: Modernus
  • Regioninės Funkcija: Indija
  • Medžiaga: Mūrinis
  • Kilmės: KN(Kilmės)