Aprašymas:

SAUGI MEDŽIAGA: PP medžiagos butelis įstaiga, aukšto pralaidumo, šis konteineris yra geras antspaudas, blokuoja drėgmės ore, siekiant užtikrinti, džiovinimo dalelių.

PROTINGAI MATAVIMO RYŽIŲ KIBIRAS: Tai maisto saugojimo konteineris gali automatiškai kiekybiškai ryžius ir gaminti sveikus grūdus.Apvalų mygtuką galima presuoti su viena pagrindinių protingai įvertinti metrų.

KIBIRAS SU SKALE: kibiras turi skalę, jūs galite stebėti pasilieka realiu laiku, labai patogu.Jie yra skirti išlaikyti ryžių sausų, švieži, o suteikia lengvą prieigą prie paimti 1 stiklinė ryžių su vienu mygtuko paspaudimu.

DIDELĖS TALPOS: Tai maisto saugojimo konteineris buvo pajėgumas 10kg/22lb(talpa gali skirtis, priklausomai nuo maisto tankis).Grūdų Dozatoriai yra mažų vienetų, laikymo ir saugojimo ryžių ir grūdų kur tik norite juos.

PLATUS: Tai maisto saugojimo konteineris gali saugoti įvairių grūdų (pvz., miltų,, ryžių, riešutų, pupelių, užkandžiai, grūdai, naminių gyvūnų maistas ir pan., kad atitiktų jūsų poreikius virtuvėje.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Talpa: Daugiau negu 10L

Dydis: apytiksl. 35x22.5x40cm/13.78x8.86x15.75inch

Komplektą Sudaro:

1 Vnt Ryžiai Talpykla

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Modernus
  • Medžiaga: Plastikiniai