Vonios Kambario Produktai

Automatinis Dantų pastos Dozatorius apsauga nuo dulkių Šepetėlis Laikiklis prie Sienos tvirtinamas Stovas Nustatyti 2 in 1 dantų Pasta Squeezer

Rating
€2.76 €1.44





Aprašymas:

Medžiagos ir Dydis: automatinis dantų pastos dozatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės PP, tvirtas ir saugus naudoti; Šios sienos montuojamas dantų pasta squeezer priemonių val. 3.11 x 2.76 x 5.9 cm, tinka daugeliui dantų pasta vamzdžiai (mažiau nei 0,47 colio).

2 In 1 Dizainas: automatinis dantų pastos dozatorius ateina su šildantys, dulkėms ir išlaisvina jūsų rankose, galite išspausti iš tikslią ir pakankamą dantų pasta kiekvieną kartą, be kreipdamiesi tiesiogiai ir rankos suspaudimas, išsaugoti erdvę ir saugo skalbimo lentelė, švarus ir tvarkingas.

Patogus Įdiegti: automatinis dantų pasta squeezer ateina su lipnia juosta ant nugaros, tiesiog nuplėšti apsauginę plėvelę ir klijuoti juos ant sienos, nėra lengva nukristi.

Platus Programos: automatinis dantų pastos dozatorius su dantų šepetėlį turėtojas gali būti taikomos jūsų vonios kambarys, vandentiekis, tinka šeimos galėtų pasinaudoti, ypač senas, vaikai.

Patarimai, kaip Pirmasis Naudojimas: pirmą kartą naudojant šį produktą, mes rekomenduojame jums išspausti dantų pastos kūno po įdiegimo ir paspauskite mygtuką kelis kartus, kad pašalinti orą viduje dantų pastos dozatorius iki dantų pasta išeina.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Dydis: apytiksl. 7.9x7x15cm/3.11x2.76x5.9 colių

Komplektą Sudaro:

1 Vnt Automatinis Dantų Pastos Dozatorius

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)