lizdo

3pcs Sulankstomas Augalų Arkos Laipiojimo Grotelių Rėmo Sodo Gėlių, Augalų Auginimo Paramos Ketaus Pinučių Wal L Juoda сад и огород įrankiai

Rating
€9.76 €6.35





3pcs Sulankstomas Augalų Arkos Laipiojimo Grotelių Rėmo Sodo Gėlių, Augalų Auginimo Parama, Metalo, Ketaus Grotelės Juodos Sienos

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Tvirtas ir Dekoro: augalų arkos juodos grotelės yra suvirinti su storais laidais ir yra architektūros struktūrą, kuri yra patvarus ir tvirtas; vertikalus plokščias skyriuje, estetinis dizainas suteikia stilingas ir gamtos prisilietimas prie jūsų kiemas su sodu pinučių plėstuvas,augalų lauko grotelių,grotelės, skirti vijokliniai augalai,grotelės laipiojimo rožės,vynuogių grotelės mažų vazoninių,juoda pinučių laipioti augalai.

2. Elegantiškas Lauko Svarbu: laipioti augalai raganė juodasis geležies pavėsinė sodo grotelės, didelės sodinimo puodą, sodo pinučių mažų gėlių vazonai, veikia gerai, su sodinamosios į kiemo kraštų ir iškėlė sodo lovos, kampai, dekoratyvinis už vazoninių vijokliniai augalai,aukštas, grotelės, detalės, lapų, stiebų, šakų ir paukščių srautas gražus slenka.tai puikus apdailos koridoriuje už jūsų kiemo, sodo ar lauko.

3. Nerūdijantysis Medžiaga: slinkties pinučių arch grotelės lauko dekoratyvinės grotelės yra pagamintas iš geležies su rūdžių įrodymas, juodos spalvos milteliniu apdaila, todėl jis gali būti naudojamas tiek lauko ir vidaus apdailos būti raganė grotelių,alpinistinės augalų grotelių,laipiojimo rožių grotelių,agurkas sodo grotelių,gėlių grotelių,vynuogių grotelės,ketaus grotelės, skirti vijokliniai augalai,metalo sodas grotelių,augalų pinučių už vazonai,vazonai su pinučių,sodinimo puodą su pinučių,vazoninių augalų grotelių,rožių pavėsinė grotelių.

4. Lengva Įdiegti: Lengva surinkti tinkami bet kokiam kieme arba sode.Į nerūdijantysis ketaus rėmo su juodos spalvos milteliniu apdaila trunka metus.Tiesiog kuolo į žemę, greitas ir lengvas montavimas.Tiesiog kuolo į žemę, greitas ir lengvas montavimas.

Pakavimo Sąrašas:

3 x Augalų Paramos Rėmelį

Pastaba:

1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

Komplektą Sudaro:

3 x augalų arkos juodos grotelės

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

  • Funkcijos 2: Elegantiškas Lauko Svarbu
  • E: invernaderos
  • Medžiaga: Metalo
  • Savybės 4: Lengva įdiegti
  • C: Sodo Pastatai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • H: potager
  • A: invernadero
  • F: Įrankiai
  • Funkcijos 3: Nerūdijantysis Medžiaga
  • B: szklarnie
  • D: huerto
  • Funkcijos 1: Tvirtas ir Dekoro
  • G: jardinage potager
  • Rinkinys Tipas: Taip