lizdo

Sienos Laikiklis, Skirtas Xiaomi 365 / Ninebot Motoroleris, Dviratis Sienos Raketę Juoda Wall Mount Pakaba Medžiaga Plienas Priedai Max Apkrova

Rating
€12.63 €6.82





Savybės:

Patvarus

Dviratį prie sienos pakaba yra pagamintas iš aukštos kokybės plieno medžiagos, sunkus, kietas, stiprus, dėvėti, atsparus ir patvarus.Dviratį prie sienos pakaba gali pakelti iki 30 kg daiktų.

Erdvės taupymo

Dviratį prie sienos pakaba gali turėti savo dviratį vertikaliai, ir padeda jums taupyti dviračių saugojimo vietos veiksmingai.

Apsaugos

Dviratį prie sienos pakaba su minkšta guma, rankovės, kurios gali apsaugoti savo dviratį nuo įbrėžimų.

Kompaktiškas

Dviratį prie sienos pakaba yra tik 10.22*3.07 colių(L*W), kuris yra kompaktiškas ir neužima daug vietos, kai nenaudojamas.

Taikymo sritis

Dviratį prie sienos pakaba yra plačiai tinka kalnų dviratis, kelių dviratį, sulankstomas dviratis, elektroninių motorolerį ir kt.

Įrengimas:

Pasirinkite vietą dviračių kambaryje, sienos yra atraminių sienelių.Pateikti produktą į atitinkamą aukštį ir padėtį, siekiant užtikrinti, kad dviračių plaukia ir į dešinę aukštis ir padėtis.Pagal padėtį 4 varžtų skyles šis produktas, punch skylės sienoje.Atkreipkite dėmesį, kad storis grąžtas turi sutapti plėtra rankovėmis.Tai geriau jaustis, kad skylė yra stora, kai jis yra įtrauktas į plėtros rankovėmis.Įdėjus 4 plėtra rankovėmis, nustatyti produkto prie sienos su 4 varžtais.Jei diegimo technologija yra ribotas, kokybę ar sienos, yra ne didelė, rekomenduojama patikrinti varžtus reguliariai.

Specifikacija:

Tipas: dviračiu sienos pakaba

Kiekis: 1pc

Medžiaga: plienas

Spalva: juoda

Lokys pajėgumas: 30 kg

Dydis: 26*7.8 cm/ 10.22*3.07 colių(L*W)

Neto svoris: 620g/ 21.87 oz

Pakuotė:

1* dviratį prie sienos pakaba

4* varžtas

4* plėsti varžtas

  • Modelio Numeris: Sienos Pakaba
  • dviratį prie sienos stovas, dviratį prie sienos laikiklis,: dviratį prie sienos pakaba, dviratį prie sienos laikiklis
  • Įtampa: 12V
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • dviratį prie sienos stovi: Plieno, Patvarus, protectiv
  • Tipas: Kita
  • kompaktiškas, praktiškas: Kompaktiškas, Praktinių Namų, parduotuvė, Elektrinis Motoroleris