Odos Priežiūros Priemonės

Plieno Ledo Ritulio Energijos Grožio Kamuolys Aušinimo Ledo Gaubliai Veido Ir Akių Masažas, Odos Priežiūros 2vnt/daug

Rating
€15.77 €8.52





Ypatybė:

Pastaba: kiti priedai neįtraukiami.

100% nauja kokybė

Spalva: juoda, rožinė

Specifikacija: 1 pora

Taikoma žmonių: visi žmonės

Apie gaminį:

Šio masažo kamuolys yra pripildyta specialaus skysčio šalto gelio.Po specialios sandarinimo procesą, masažo kamuolys gali masažas, pečių, nugaros, juosmens, kojų, rankų ir kitų dalių, atpalaiduoti raumenis, suaktyvinti kraujo, ir atsipalaiduoti raumenys.poveikis. .

Instrukcijos:

Rutulys gali būti naudojamas daugiau nei 6 valandas nuo užšalimo 2 valandas.Produktų srityje visada yra labai žemos temperatūros, šalčio ir ledo.Jis turi gerą fizioterapijos poveikį sportininkų ar sporto entuziastai.Šiuo metu jis yra labai mylimas sportininkai ir kineziterapeutų Amerikos krepšinis NBA, ir Europos futbolo klubai.Jis turi gerą atkūrimo ir sveikatos priežiūros poveikį raumenų įtampą, dvigalvis ir prastos kraujo indai.

Pastabos:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind savo pakeitimo.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Aš esu labai labai dėkingas jums!

3. Prekės KODAS spalva yra produkto spalva

Pakuotė:

1 Pora *akių masažo kamuolys

Ačiū už jūsų dėmesį, Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

  • Maitinimo Šaltinis: Nėra
  • Kilmės: AE(Kilmės)
  • dydis: 16mm
  • Prekės Pavadinimas: BREYLEE
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas