Kempingas & Žygiai

Rankinis Rankomis Pintos Virvės Grandininių Pjūklų Nešiojamų Pagalbos Stovyklos Išlikimo Vielos Pjovimo Kišenėje Pažymėkite Vertus Nerūdijančio Plieno Kempingas Įrankis

Rating
€8.35 €4.59





Rankinis Rankomis Pintos Virvės grandininių Pjūklų Nešiojamų Avarinių Gelbėjimo Vielos Pjovimo Lauko Kempingas, Žygiai Kuprinė Medžioklės Įranga

Ypatybė:

1. Greičiau pjovimo greitis ir išsaugoti daugiau darbo: 11 aštrus pjovimo geležtėmis, nešiojamų išgyvenimo pjūklas gali sumažinti mažų filialų didelės skrynios keletą sekundžių, lengvai pjovimo galvos šakos, ir lankstus, elektrinis pjūklas grandinės sukuria stabilią ir lanksčią dviejų krypčių judėjimas, sutaupyti daug laiko ir energijos.

2. Labiausiai patvarus ir tvirtas įrankių srityje išgyvenimo: pagamintas iš pramoninės klasės termiškai apdoroto plieno, grandinės su super stiprus skėtis virvės rankeną ir savarankiškai valyti pjovimo dantys.

3. Jis ateina su patogiu ir kompaktiškas diržo žiedą kišenėje laikyti, grandininio pjūklo.Puikus kišenėje, maišelyje ar diržo.Absoliučiai padėti susitikti su savo amato poreikius.

4. Idealiai tinka pėsčiųjų, kempingas, ekstremalioms situacijoms, paprasta, kieme ir bet kurioje situacijoje, kai mediena turi būti sumažinti, išjungti.

Specifikacija:

Pagrindinė medžiaga: Plienas

Gaminio spalva: Army Green

Pakuotės dydis: 13.5 * 15 * 2cm/5.31*5.9*0.8 į

Atsiskleisti ilgis: 103cm/į 40.5

Grynasis svoris: Apie 180g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Pamačiau

1 X Audinio Maišelis

  • grandininių pjūklų: kempingas accesorios
  • Kempingas: Kempingas Pjūklai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Kempingas Pjūklai