lizdo

Du Kartus Pet Šuo, Katė Dubenį, Nešiojamas, Sulankstomas Daugkartinio Naudojimo, Maisto Ir Vandens

Rating
€15.64 €10.01





(1)jūs pavargote nuo silpnos šunų maisto dubenėlius ar nepatogus šunų maisto indai?Reikia dubenį, kad yra paprastas, lengvas ir užima minimaliai vietos?Gerai, kad tai mielas, sulankstomas naminių kelionės, dubenėlį, ir jūsų problema bus išspręsta!Pagamintas iš aukštos kokybės lankstaus silikono, prašome įsitikinti, kad jūsų augintinė yra valgyti visiškai toksino-nemokamas maistas.Lengva ir tada užlenkite į viršų, jis yra labai tinkamas naudoti vidaus arba lauko kelionės, žygiai, stovyklavimas ir kita veikla.

(2)Saugos ir aplinkos apsauga: pagamintas iš aukštos kokybės lankstaus silikono.Įsitikinkite, kad jūsų augintinė valgo visiškai toksinus nemokamai maisto ir vandens.

(3)Dvigubą dubenėlį dizainas: laikyti daugiau vandens, ir maisto kaskart.

(4)Patvarus ir daugkartinio naudojimo: patvarus silikoninis struktūra kaušeliai leidžia jas nuplauti arba nuvalyti po naudojimo.Palyginti su kitais panašiais produktais, dubenėlius ilgiau.

(5)Nešiojamų ir patogu: sulankstoma šuns dubenėlyje yra lengvas ir patogus nešiotis, kad galite atlikti bet kada, bet kur.

(6)neslidžios ir nuimamas bazę: lengva valyti ir neslidus.

(7)Lengva saugoti ir transportuoti: Lengva ir tada užlenkite į viršų, labai tinkamas naudoti vidaus arba lauko kelionės, žygiai, stovyklavimas ir kita veikla.

Medžiaga: Silikonas

spalva: pilka

Svoris: 278.0 g

Dydis: 42*17.8*5.5 cm

1*pet dubuo

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl šviesos efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Dubenys