Virtuvės Saugojimo Ir Organizacijos

4PCS bičių Vaškas Maisto Wrap Rinkinys Daugkartinio naudojimo ekologišką Maisto Wrap Su 1 Mažas 2 Vidutinio Ir 1 Didelio Maisto Laikymo

Rating
€11.80 €6.37





Kulka Taškų:

1、daugkartinio Naudojimo: Sakyk ne vienkartinio naudojimo plastiko ir taip, ir eko-draugiškas, atsakingas bičių vaškas maisto wrap.Pakeisti popierinės servetėlės su daugkartinio naudojimo bičių vaškas wrap ir pajusti finansinę naudą iš bitės wrap.

2、Visiškai Ekologiškas: Earth friendly produktus, gali pakeisti savo maisto priedai iš gėdingai tuščio į nuostabiai skoningas!Padaryti savo bitų planetos keičiant iš jūsų kabintis kino ir sumuštinių maišeliai nustatyti bičių vaškas antklodės.Pagamintas tik iš ekologiškų ingredientų, įskaitant bičių vaškas ir organinės medvilnės, galite ištrinti tavo, kai naudojamos siekiant natūralaus irimo.

3、reikiamą dydį: Jūs norite, kad jūsų daugkartinio naudojimo maisto wrap, kad teisę į darbą, ir štai kodėl mūsų daugkartinio naudojimo bičių vaškas maisto wrap atrankos siūlo jums asortimentą, 1 mažas (7 x 8 cm), 2 vidutinio (10 x 11 cm) ir 1 didelis (13 x 14 cm) apsiaustas pasirinkti iš!

4、Aukštos Kokybės: eco-friendly alternatyva, bičių vaškas maisto wrap yra čia!Investuoti į rinkinį beeswrap daugkartinio naudojimo maisto apsiaustas, kad bus padaryti plastiko wrap pasenę ir saugo mūsų planetą nuo taršos.

5、Paketą, Įskaitant: bičių vaškas maisto wrap apima 1 rinkinys beeswrap, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Bičių Vaškas Maisto Wrap Rinkinys

Dydis: mažas: apie 7 x 8 cm; vidutinis: 10 x 11 cm; didelis: apie 13 x 14 cm

Pakavimo Sąrašas:

1*Bičių Vaškas Maisto Wrap

Pastaba: rekomenduojama naudoti mažo ekrano režimu išmaniųjų telefonų per 6,5 cm, ir plataus ekrano režimas telefonuose per 6,5 cm.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti naudodami bet kurią iš pirmiau nurodytų būdų ir pls sumokėti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Dulcevitae.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai jis jau baigtas.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją dėl Dulcevitae.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus perdirbama iš karto ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

Visos prekės yra tikrinama, ir taip pat supakuotas prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris paketą, per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15-60 dienų ir galėtų būti šiek tiek ilgesnė, kai dykviete.

Galite pasirinkti, greitas pristatymas metodą, jei norite gauti paketą anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Grįžti ir Grąžinti:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei pakuotė yra prarastas, pažeista tranzitu, arba gavo klaidingus elementą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes būsime laimingi galėdami padėti.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

  • Pavadinimas: 4 Gabalus Bičių Vaškas Maisto Pakavimo Audinys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Bičių vaškas maisto wrap
  • Dropshipping: Parama
  • Prekės Pavadinimas: AIHOME
  • Modelio Numeris: Bičių vaškas maisto wrap
  • Name1: Bičių vaškas maisto vyniojimo popieriaus bičių vaškas