lizdo

"Bluetooth" ŽAIDIMŲ MIŠINYS Klaviatūra, Pele Konverteris, Doko Adapteris, skirtas "Android", " IOS " Telefoną Prie KOMPIUTERIO Nuotolinio Pulto PUBG BattleDock

Rating
€17.16 €10.98





p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } 1. Suderinamas su "Android", "Apple" sistemos - "Android" ir " iOS " gali žaisti, paramos mobilieji telefonai ir tablečių, 100% PC-pusė žaidimų patirtis, nemokamai mobiliųjų žaidimų palaikymo.Tuo pačiu metu sistema negali nustatyti, kad naudojate simuliatorius patekti į žaidimą, todėl priešininkai žinai, yra visi mobiliojo telefono žaidėjų, o ne simuliatorius žaidėjų.

2. "Bluetooth" tiesioginis ryšys - nereikia atsisiųsti programėlę, tiesiog prisijungti prie "Bluetooth" žaisti.Po pelės ir klaviatūros konverteris yra įjungtas, mėlyna lemputė.Šiuo metu, mobilusis telefonas ieško SUMAIŠYKITE.Po prisijungimas sėkmingas, mėlyna šviesa yra visada.Šiuo metu mobilusis telefonas gali būti valdomas klaviatūra ir pele.

3. Išankstinio įrašymo mygtuką prisijungti žaisti, iš anksto oficialiai default key.Kai pamatysite, kad klaviatūros mygtukai yra netinkamas, galite atkurti žaidimo mygtukai oficialiai numatytąjį.Jei telefonas atvaizdavimas ekrano yra atstatomas, galite pakoreguoti mapping pagal Ctrl+X Ctrl+Shift perjungti į visuotinę klaviatūros ir pelės režimą, kuris gali būti atspausdintos ant klaviatūros mobiliojo telefono.

4. Lengvas ir baterijos įdėjimas-nemokamai naudojimo Tipas-C sąsaja įkrovimo kabelis teikti maitinimo, paramos 5V maitinimo įvestis, ilgalaikio baterija.Tuo pačiu metu, yra USB išvesties sąsają, kuri gali įkrauti telefono.

5. Paramos PUBG Mobile - Šis produktas default mygtukų konfigūracija palaiko PUBG Mobile", naudojant klaviatūrą ir pelę, kad būtų imituotos veikimo pirštą ant ekrano, be ŠAKNŲ, jokių aktyvavimo, gali pasiekti super multi-touch, visapusiškai pranokti pirštu liesti, geriau Žaidimo patirties.

Suderinamos operacinės sistemos: iOS + Android

Suderinami prietaisai: mobiliuosius telefonus, tabletės

"Bluetooth": 4.0

Spalva: Juoda

medžiaga: plastikas

Vibracijos režimas: nėra vibracijos

Sąsajos tipas: USB

Dydis: apie 6.8*4*1.4 cm/2.67*1.57*0.55 į

Inputparameters: 5V/2A

Įrenginio Naudojimas Vedlį:

1. Prijunkite energijos tiekimą ir prijungti klaviatūrą ir pelę

2. Telefonas prisijungia prie MIX "Bluetooth" ryšiu

3. Atidarykite žaidimą, ir jūs galite naudoti ją.

Pastabos:

1. Produkto pristatymas sąrašą neįtraukti laidinė klaviatūra, laidinės pelės ir 5V maitinimo adapterį, kuris turi būti pirkėjo.

2. Įvesties įtampos turi būti 5V, kitaip bus nepakankamas maitinimas, sukelia reiškinį stuttering.

3. Kai žaidėjas mano, kad klaviatūros mygtukas reaguoja lėtai ir nedelsiant, yra labai ilgas, patikrinkite, ar juoda pelės grafinis langas į mobilųjį telefoną.Šiuo metu, paspauskite pelės ratukas, pelės ekrane išnyks, ir klaviatūros mygtuką, bus grįžti prie normalaus.

4. Talentingų mobiliųjų žaidimų konsolė palaiko tik vieta, mobilieji telefonai, ir nepalaiko vietą tablečių.

Komplektą Sudaro:

1x Skaičiuoklė

1x Turėtojas

1x Tipas-C Įkrovimo Kabelis

1x Instrukcija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Sertifikavimo: Nėra
  • Jungtis A: TIPAS-C, "Mini Displayport" (Mini DP), Optinė Sąsaja, HDMI suderinamus*2, HDMI suderinamus*3, MINI HDMI, Micro HDMI suderinamus
  • Prekės Pavadinimas: JORINDO
  • Išorinis Maitinimo Šaltinis: Taip
  • Lytis: Vyriška-Moteriška
  • Jungtis B: DP/Mini DP, TIPAS-C, HDMI suderinamus*2, HDMI suderinamus*3
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Žaidimas Keitiklis